SeniorWeb logo

Niet ondersteunde browser

De browser die u gebruikt wordt niet door SeniorWeb ondersteund. We adviseren u over te stappen op een andere browser.

In het artikel De populairste browsers voor de pc kunt u lezen welke browsers er zijn en een keuze maken.

Menu Zoek

Berichtdetails

Dit bericht is geplaatst in de: Video-Club
Mededeling - donderdag 21 februari 2019
De Video-Club heeft een nieuwe beheerder, Roy Bosman alias Bosjesman. Roy heeft veel ervaring met het begeleiden van de clubs bij SeniorWeb. We wensen u een leerrijke tijd bij de Video-Club! Hebt u vragen of opmerkingen, mail de coördinator van de clubs bij SeniorWeb.
Magix video deluxe 2017
Geplaatst op 2 juni 2017 om 19:52 door tdaalder

Hallo clubleden.
Ik gebruik het programma MVDL2017 en ben momenteel bezig met het maken van keyframes. Hier heb ik nog wat problemen mee. Mijn vraag is: Ik ben woonachtig in Eindhoven en vraag me af of er een clublid is die mij persoonlijk wat kan bijleren over het maken van keyframes. Ik zou het zonder meer heel prettig vinden om een clubje op te richten die bijvoorbeeld maandelijks bij elkaar komt om samen het Magix programma onder de knie te krijgen. Wie voelt zich aangesproken om mij of elkaar te helpen?
Met vriendelijke groet,
mevr.T.Daalder

2 reacties
Cinecor zegt:

Al maak ik geen gebruik meer van Magix Video deLuxe, toch herinner ik mij dat daarbij een zeer uitgebreide pdf handleiding wordt verstrekt. Die stond een beetje verborgen op de software DVD. Als naslag onmisbaar. Deze is gemakkelijk uit te printen (wel natuurlijk véél pagina's). Daarnaast vind je op internet ook wel wat tutorials. Kies ook voor een werkwijze waarbij je eerst een korte (max 5 min) film monteert en probeer daarbij allerlei zaken uit. Dat is dè manier om NLEsoftware goed onder de knie te krijgen. Blijven proberen, net zolang tot het lukt...

3 juni 2017 om 15:59.
tdaalder zegt:

Bedankt Cinecor voor uw antwoord. Ik zal ermee aan de slag gaan en hopen dat ik het onder de knie kan krijgen. Met vriendelijke groet, T.Daalder.

7 juni 2017 om 15:28.

Wilt u zelf een vraag stellen in de Video-Club?
Video-Club