SeniorWeb logo

Niet ondersteunde browser

De browser die u gebruikt wordt niet door SeniorWeb ondersteund. We adviseren u over te stappen op een andere browser.

In het artikel De populairste browsers voor de pc kunt u lezen welke browsers er zijn en een keuze maken.

Menu Zoek

Berichtdetails

Dit bericht is geplaatst in de: Video-Club
Mededeling - woensdag 12 december 2018
Resultaten en verbeterpunten clubs
Eerder dit jaar heeft SeniorWeb een onderzoek gehouden onder leden en beheerders van de clubs. Hartelijke dank aan iedereen die hieraan mee heeft gewerkt! Het onderzoek heeft mooie resultaten en verbeterpunten opgeleverd die we vanaf januari zullen realiseren.
Dag montage liefhebbers,
Geplaatst op 3 januari 2018 om 09:46 door Boumans

Ik heb vanaf Pinnacle 15 uitsluitend upgrades gekocht van de ultimate versie. Dus Pinnacle 15 U, 16 U, 17 U, 18 U, 19 U , 20 U en nu ook 21 U.
Vanaf P 18 staan de versie nog steeds op mijn PC, omdat ik denk een upgrade heeft vorige versies nodig om alle functionaliteiten te behouden.
Nu koop ik een nieuwe PC, mijn vraag is, kan ik volstaan met het installeren van de upgrade P 21 U, of moet ik eerdere upgrades installeren?

Ik zie de reacties graag, bij voor baat dank.
mvrgr.
Jan

7 reacties
jnwoldman zegt:

Om alle effecten ook in studio 21 te gebruiken zal je vanaf studio 17 moeten installeren dan heb je ook de red giant effecten.

3 januari 2018 om 20:27.
Boumans zegt:

Bedankt Joop,

Bedoel je studio 17 in geheel installeren (die heb ik toevallig, dus geen upgrade) en vervolgens alleen studio 21 met upgrade installeren?

4 januari 2018 om 10:06.
jnwoldman zegt:

Studio 17 geheel en daarns 21.
daarna zou je 17 weer kunnen verwijderen.

4 januari 2018 om 10:51.
Cinecor zegt:

Het antwoord van Joop lijkt erop dat je ALLE eerdere versies moet installeren. Dat lijkt me nogal te veel van het goede en zet de leverancier van deze software reeks wel in een heel vreemd daglicht.

4 januari 2018 om 10:54.
Boumans zegt:

Bedankt voor de reacties, ik installeer P 17 en vervolgens de upgrade van 21.
De PC komt volgende week, ik laat jullie weten of alles gelukt is.

nogmaals bedankt.

4 januari 2018 om 11:36.
Boumans zegt:

Goedemorgen heren,
ik heb P17 U geïnstalleerd, meteen gekeken of Red Giant werkte, dat was zo. De kerst animaties doen het prima. Vervolgend P21U geïnstalleerd, animaties verdwenen, alleen nog effen kleurachtergrond. Toen alles verwijderd, opnieuw geïnstalleerd, eerst 17, toen 18, toen 21 en dat werkt!! Pinnacle nog gevraagd en hun reactie: alleen P21 (upgrade) installeren, geen andere versies op PC laten staan. Hun advies werkt dus niet!
Hoe dan ook, kennelijk moeten er toch vorige versies geïnstalleerd worden om over alle leuke functies te kunnen beschikken.

mvrgr.
Jan Boumans

18 januari 2018 om 11:47.
Cinecor zegt:

Als je als fabrikant/leverancier software op de markt zet, mag je toch verwachten dat men van de volledige werking daarvan op de hoogte is. Het is ronduit belachelijk dat je eerdere (en meerdere) versies van een programma moet installeren om gebruik te kunnen maken van alle features in de meest actuele versie ervan. Zelfs al zou dat een tijdelijke installatie zijn (zie wat Joop hierover meedeelt).

18 januari 2018 om 12:08.

Wilt u zelf een vraag stellen in de Video-Club?
Video-Club