SeniorWeb logo

Niet ondersteunde browser

De browser die u gebruikt wordt niet door SeniorWeb ondersteund. We adviseren u over te stappen op een andere browser.

In het artikel De populairste browsers voor de pc kunt u lezen welke browsers er zijn en een keuze maken.

Menu Zoek

Berichtdetails

Dit bericht is geplaatst in de: Video-Club
Mededeling - zaterdag 23 februari 2019
De Video-Club heeft twee nieuwe beheerders, Bosjesman (Roy) en Niekie. Joop heeft aangegeven om persoonlijke redenen te stoppen. Bosjesman en Niekie hebben allebei veel ervaring met het begeleiden van de clubs bij SeniorWeb. We wensen u een leerrijke tijd bij de Video-Club! Hebt u vragen of opmerkingen, mail de coördinator van de clubs bij SeniorWeb.
PS 21+: geluid weg.
Geplaatst op 18 maart 2018 om 15:58 door wingco320

net de sluiting in Pyeyong Chang opgenomen m.b.v. Dazzle Video Capture. Wat opviel is dat na +/- een half uur het geluid uit mijn speakers wegvalt, de niveauindicator naast het beeld reageert wel. Wanneer ik de opname stop is het geluid ook direct weer terug; PS neemt het geluid wel op; blijkt bij afspelen. Hoe voorkom ik dat het geluid tijdens het importeren wegvalt want het is wel vervelend.

2 reacties
wingco320 zegt:

Probleem is opgelost na installatie van de patch 21.2.1.176. Helaas te vroeg gejuicht.

23 maart 2018 om 22:07.
wingco320 zegt:

De oorzaak zat hem in een verkeerde aansluiting van het front audio paneel op de geluidskaart, Asus Xonar DG;. die heeft een 9-pins (ongemerkt) aansluiting op de kaart, het audio front panel heeft 7 gemerkte aansluitingen maar Asus heeft geen aansluitschema voor de 9-pins audio aansluiting meegeleverd, zoek het zelf dus maar uit en dat ging dus mis. Front panel - gebruik ik toch niet - losgekoppeld van de kaart en probleem opgelost.,

21 april 2018 om 15:13.

Wilt u zelf een vraag stellen in de Video-Club?
Video-Club