SeniorWeb logo

Niet ondersteunde browser

De browser die u gebruikt wordt niet door SeniorWeb ondersteund. We adviseren u over te stappen op een andere browser.

In het artikel De populairste browsers voor de pc kunt u lezen welke browsers er zijn en een keuze maken.

Menu Zoek

Berichtdetails

Dit bericht is geplaatst in de: Video-Club
Importeren Pinnacle 19
Geplaatst op 19 april 2018 om 12:56 door 220203

Ik heb nog steeds moeite met het importeren van mijn films vanaf mijn camera naar de software Pinnacle 19 plus. Mijn systeem werkt als volgt: ik beschik over een camera JVC GZ MG 630AAG. Deze heeft een harde schijf. Ik koppel de camera aan mijn laptop Lenovo V110-15ISK. Dan vormt zich een bestand Everio. Ik open dit en krijg dan bestand TS Video. In laatstgenoemd bestand hebben zich nieuwe genummerde bestandjes gevormd, zoals P03C enz. Dan open ik Pinnacle ga naar importeren, klik op assets, krijg dan onder andere Everio, open dit en dan worden de genummerde bestandjes zichtbaar. Als ik deze dan selecteer en druk op scannen en importeren dan verschijnt rechtsonder een tabblad. Dit vermeldt het aantal te importeren shots en het aantal bestanden die op dat ogenblik worden geïmporteerd, .Hier ligt nu het probleem. Als ik b.v. 76 filmpjes heb , die ik wil importeren, dan stopt het b.v. bij no. 15 - het blauwe cirkeltje blijft draaien, maar er gebeurt niets meer. Tenslotte wordt er dan niets geïmporteerd.HOE LOS IK DIT OP ?

5 reacties
Niekie zegt:

Op 5 maart 2018 stelde u ongeveer dezelfde vraag. De daar geboden tips hebben niet gewerkt?

Niek

19 april 2018 om 16:20.
jnwoldman zegt:

Een andere en snellere manier vind je op deze les. Met de verkenner importeren

19 april 2018 om 18:56.
220203 zegt:

Voor Niekie : Helaas hebben de toentertijd gegeven adviezen niet gewerkt.
Voor JNWoldman: bedankt voor uw reactie, dit werkt echter bij mij anders: In mijn laptop worden de foto's geïmporteerd als EVERIO. Via TS Video kom ik in een genummerd bestand, dat zich na import vanaf de camera in de laptop heeft gevormd. De shots vanuit de camera worden weergegeven als MOD bestanden en mediaheld. Pas als e.e.a. naar behoren in Pinnacle wordt geïmporteerd, dan ontstaan in Pinnacle de fotootjes, zoals u in uw voorbeeld aangeeft.
Ben

20 april 2018 om 11:34.
Cinecor zegt:

Beste Ben Mars,
Bij de filmclub waarvan je lid bent wordt elke maand een avond speciaal gewijd aan videomontage, waarbij ook Studio regelmatig aan bod komt. Waarom stel je daar je vraag niet? Op dinsdag 1 mei a.s. is er weer zo'n avond. Je weet bij wie je moet zijn om je vraag in te dienen!
Mvrgr Cor

20 april 2018 om 14:33.
220203 zegt:

Teneinde mijn probleem te kunnen oplossen ben ik verder gaan speuren. Allereerst heb ik een soortgelijke proefversie als die van Pinnacle 19 gedownload. En zowaar ditmaal geen problemen, binnen een minuut had ik alles binnen. Om volkomen zeker te zijn ben ik naar een kennis gegaan, die over het Adobesysteem beschikt. Ook daar geen moeilijkheden. Alles werd netjes geïmporteerd. Omdat het overbrengen van de camera naar de PC ook goed functioneert moet ik vaststellen, dat er een fout in de programmatuur van de software van Pinnacle is geslopen. Overweeg om e.e.a. te vervangen door Pinnacle 21 of identieke software. Ik hoop, dat hiermee het probleem uit de wereld is geholpen.
Vriendelijk dank voor uw adviezen.
Ben

25 april 2018 om 17:15.

Wilt u zelf een vraag stellen in de Video-Club?
Video-Club