Menu Zoek

Berichtdetails

Dit bericht is geplaatst in de: Video-Club
Video afspelen op tv via videostream
Geplaatst op 19 februari 2021 om 11:34 door JSpijk

Goedemorgen, Sinds kort speel ik mijn eigen gemaakte video`s via videostream af op mijn tv. Als ik een video heb afgespeeld moet ik volgende inladen. Is het mogelijk om video`s aansluitend aan elkaar te bekijken? Hartelijk dank voor je reactie. J Spijk

5 reacties
TPas zegt:

Het is afhankelijk van welk programma, maar als alle video fragmenten in 1 map zitten gaat hij gewoon door met afspelen, andere optie is de video's dmv een software programma aan elkaar te koppelen, dan gaat het afspelen zeker door.

20 februari 2021 om 11:57.
JSpijk zegt:

Dag heer TPas, hartelijk dank voor uw reactie. Kan u mij aangeven welke optie er zijn om de video`s aan elkaar te koppelen. Groet J Spijk

22 februari 2021 om 13:16.
HaWee zegt:

Er zijn legio mogelijkheden van heel simpel via uitgebreid tot professioneel.
Een paar tips.
videocombiner heeft ook een free versie , simpel de verschillende video's er op slepen en klik Combine en je krijgt een bestand met de video's achter elkaar

een zeer goede ook gratis video-editor (kan dus veel meer dan alleen wat jij vraagt) is openshot , meer mogelijkheden is dus ook meer leertijd nodig. Je kunt in het programma tips krijgen hoe te werken of je kunt een van de vele handleidingen op internet bekijken.
o.a. deze via youtube of uitvoerige tekst met mogelijkheid van een video hier of een stukje op de site van Schoone waar nog vééél meer computer info te vinden is.
 

22 februari 2021 om 14:53.
TPas zegt:

Zoals hierboven reeds aangegeven zijn er veel wegen die naar een resultaat kunnen leiden, maar daarbij is het afhankelijk van wat u wilt en hoe moeilijk het mag zijn.
Zoals hierboven reeds aangegeven is videocombiner een optie, maar zelf heb ik bijvoorbeeld een map Fragmenten met daarin een aantal video delen welke een afhankelijk van de de volgorde waarin deze moeten worden afgespeeld een opvolgend nummer.
Als ik dan video 1 start en deze laat lopen tot het eind dan begint automatisch deel 2 enz.
Maar wilt u dit mooier oplossen dan kunt u de fragmenten vloeiend in elkaar over laten lopen.
Het wordt dan 1 video. Bij eerder genoemde oplossing kun u altijd stoppen en een andere video selecteren en afspelen bij slechts 1 video heeft u die mogelijkheid niet en moet u in de video gaan scrollen om dat te gaan zien wat u op dat moment zou willen zien.
Het is dus aan U wat u wilt en wat voor u makkelijk is.

22 februari 2021 om 15:02.
JSpijk zegt:

Goedemiddag,
Hartelijk dank voor uw reacties.
Ik ga ermee aan de slag.
Groet. JSpijk

24 februari 2021 om 16:10.

Wilt u zelf een vraag stellen in de Video-Club?
Video-Club