SeniorWeb logo

Niet ondersteunde browser

De browser die u gebruikt wordt niet door SeniorWeb ondersteund. We adviseren u over te stappen op een andere browser.

In het artikel De populairste browsers voor de pc kunt u lezen welke browsers er zijn en een keuze maken.

Menu Zoek

Berichtdetails

Dit bericht is geplaatst in de: Video-Club
avatar
film geplaatst
Geplaatst op 13 oktober 2013 om 13:23 door Ex-lid
Hallo vrienden,
Voor het eerst heb ik een film op You Tube (althans ik hoop dat dat zo is). Naar aanleiding van een film van Hans Verhoef is mijn eerste film een "treinenfilm"" Natuurlijk weet ik dat er genoeg aan mankeert maar nooit wat laten zien is ook niet leuk.
Kijk hier maar:http://youtube.be/uSNVInVKgYk
Ik begrijp natuurlijk niet waarom zoiets bij jullie in het blauw staat en bij mij niet. Ik weet ook niet of aanklikken nu genoeg is of dat je deze tekst met kopieren etc moet verwerken
Vriendelijke groeten
Kees de Meer
11 reacties
Ron HX9V zegt:
Dag Kees, Wat leuk om een film van jou te mogen bekijken. Om hem te bekijken moet men even de url kopiëren en in het browservenster plaatsen. Met dit soort film is het gewoon zo: voor de liefhebber nooit lang genoeg. Maar het zit zo in elkaar dat een niet hobbyist er ook steeds weer wat nieuws in ziet. Leuke film met mooie passeershots waardoor het gevoel van meereizen ontstaat. Heb bijna geen springers gezien.
13 oktober 2013 om 14:25.
jnwoldman zegt:
Kees een prachtige film leuk gemaakt en oog voor details.
Wij hebben deze reis in 2003 gemaakt en beleefden hem weer opnieuw.
Het was zo druk dat we op het balkon moesten staan, maar dan beleef je wel de geur en slaat je de rook om de oren.
13 oktober 2013 om 14:29.
Remmelt zegt:
Kees, om een link aanklikbaar te maken moet je een aantal codes toevoegen. Zie de handleiding onder 'documenten'.
13 oktober 2013 om 14:58.
avatar
Ex-lid zegt:
Reactie verwijderd
13 oktober 2013 om 17:10.
Charles40 zegt:
Hallo Kees, Eindelijk is het zo ver een kritisch ingestelde videofanaat laat zijn eigen werk zien. Ik heb met aandacht gekeken mede omdat ik ook in treinen geïnteresseerd ben. Boeiend naar mijn oordeel doch helaas ontbreekt informatie over plaats en omgeving. Je geeft zelf al aan dat het allemaal niet vlekkeloos is doch voor een eerste film is dat niet van belang naar mijn mening. Hopelijk zien wij nog meer. Gr, Karel
13 oktober 2013 om 21:34.
Cinecor zegt:
Als ik het goed heb gezien is de film zo'n 12 jaar oud. Kees schrijft dan ook dat er nog wel het e.e.a. aan mankeert. Misschien wel leerzaam voor ons om van Kees te horen wat hij anders zou doen als hij deze film heden ten dage nog eens zou maken.
13 oktober 2013 om 22:46.
gerda jacoba zegt:
Nou Kees, gefeliciteerd. Het is je gelukt om tot youtube door te dringen. Verder ben ik blij dat je de weg naar het nieuwe forum hebt gevonden. Ik zou het jammer vinden als ik jouw commentaren moest missen, want die zijn in de regel erg steekhoudend. Wat betreft de film, het is een echte mannenfilm. Je merkt het direct aan de reacties. Mannen zijn meestal meer in treinen geinteresseerd dan vrouwen. Ken je vrouwen die met treinen spelen?
Wat ik onder andere goed vind aan de film is dat je bij opeenvolgende panbewegingen steeds dezelfde kant op draait, zo krijg je een vloeiend resultaat. Het kan natuurlijk ook anders, dat is een kwestie van smaak, maar dit is mijn smaak. Als natuurliefhebber slaat me de schrik om het hart als je ziet hoeveel milieuverontreiniging er de lucht in gaat, maar tegelijkertijd is het fascinerend om te zien hoe zo'n ronkend monster rook en vuurspuwend op je af komt, als was het een draak. In ieder geval geeft de film een goed idee van zo'n toeristisch uitstapje.
Ook ik heb commentaar gemist. Ik geef toe, het is erg veel meer werk om tekst te schrijven die precies past op de beelden en ook nog relevant is.
14 oktober 2013 om 12:00.
avatar
Ex-lid zegt:
Wat er aan mijn film mankeert? Dat is heel wat.
- Het tempo is veel te laag. Die pans aan het begin zijn voor mij
leuk. Het is immers een vacantiefilm met de nodige herinneringen.
- Er zijn te weinig Close Ups
- De tocht naar boven duurt eigenlijk ook te lang

Wat wel leuk gevonden is, vind ik zelf. is die trein die als het ware uit die brochure rijdt
Kees de Meer
14 oktober 2013 om 22:33.
avatar
Ex-lid zegt:
Dag Kees,

Mooie film ,was er ook geweest en alles gezien daardoor spreekt het je nog meer aan. Geen Commentaar ,allen maar positief!! groet truida
15 oktober 2013 om 11:19.
avatar
Ex-lid zegt:
Alleen maar Positief! Heb zelf ook een hekel aan schrijffouten, maar soms wil je te snel.Sorry
15 oktober 2013 om 11:21.
avatar
Ex-lid zegt:
Als je op blauw/witte pennetje rechtsboven jouw tekst had gedrukt (tekst bewerken) Truida, dan had je het schrijf foutje kunnen herstellen. Klik na de herstelacties nog een keer op het blauw/witte pennetje om de wijziging op te slaan.
Groet Rieks Kampherbeek
15 oktober 2013 om 14:36.

Wilt u zelf een vraag stellen in de Video-Club?
Video-Club