SeniorWeb logo

Niet ondersteunde browser

De browser die u gebruikt wordt niet door SeniorWeb ondersteund. We adviseren u over te stappen op een andere browser.

In het artikel De populairste browsers voor de pc kunt u lezen welke browsers er zijn en een keuze maken.

Menu Zoek

Berichtdetails

Dit bericht is geplaatst in de: Video-Club
Film "2e Unity Walk Amsterdam" geplaatst
Geplaatst op 14 oktober 2013 om 14:27 door Ron HX9V
Op 30 augustus maakte ik een video verslag over de 2e Unity Walk in Amsterdam. Dit is een groepswandeling met als doel aandacht te vragen voor de ziekte van Parkinson. Klik voor Unity Walk . Ik ben benieuwd naar jullie commentaar. Weet wel het is goed voor je conditie zoiets te maken, als je zowel voorzijde van de groep wil filmen, als de achterzijde. Groeten, Ron
6 reacties
Remmelt zegt:
Knap werk, Ron. Leuke manier van monteren
14 oktober 2013 om 15:45.
Cinecor zegt:
Remmelt,
Zou je aan kunnen geven wat voor soort manier je precies bedoelt die je zo aanspreekt?
Groeten, Cor
15 oktober 2013 om 08:52.
avatar
Ex-lid zegt:
Reactie verwijderd
15 oktober 2013 om 10:09.
Ron HX9V zegt:
Cor, zou het zo zijn dat ik Remmelt aanspreek met de geschiedsvervalsing die ik toepas door in aansluiting op de tekst van de voorzitter een stukje warming up te laten zien van Olga Comandeur (dat pas na zijn toespraak plaats vond) die daarna gevolgd wordt door het vervolg van zijn verhaal??????
Rieks, Dit is inderdaad rausreportage werk. Hard lopen hijgende je volgende shot maken. In het begin zie je dat ik niet op de plek sta die ik wil er zwabberen luidspreker door het beeld, ja het is geen speelfilm. Blijft een wonder dat je dit kan doen met een doosje van 10X5X3 cm.
15 oktober 2013 om 19:35.
Cinecor zegt:
Nou Ron, geschiedvervalsing zoals jij die bedoelt, bestaat niet in de filmwereld. Het is een wijdverbreid misverstand bij veel amateurfilmers dat alles in volgorde van tijd of opname in een filmproject verwerkt moet worden. Ik zou bijna zeggen in tegendeel zelfs. Daarom is het ook van belang om in de montage altijd met losse shots te werken en niet met een hele footage. Ik denk dat Remmelt met "een leuke manier" toch iets anders bedoelt. Maar als hij zich niet uitspreekt zullen we het nooit weten...
16 oktober 2013 om 14:52.
Ron HX9V zegt:
Ik begin zo langzamerhand toch wel erg nieuwsgierig te worden naar wat Remmelt bedoelde. Dat we geen antwoord krijgen heeft volgens mij te maken met het model van communiceren hier. In het mail systeem krijg je altijd en overal dat mailtje te zien, nu is een bericht onder een klikwiebertje met een getalletje verborgen. Je moet nu speciaal naar deze pagina gaan om het te controleren. En wie doet dat, ik denk dat het toch niet zo handig werkt. Bovendien zijn mails (ping) makkelijk en meteen te lezen op een telefoon, in tegenstelling tot deze pagina. Je moet er naar toe en inloggen, (leesgroten aanpassen) allemaal gedoe dat de drempel hoger maakt. Ook die html codes zijn niet van deze tijd Cor.
17 oktober 2013 om 13:50.

Wilt u zelf een vraag stellen in de Video-Club?
Video-Club