SeniorWeb logo

Niet ondersteunde browser

De browser die u gebruikt wordt niet door SeniorWeb ondersteund. We adviseren u over te stappen op een andere browser.

In het artikel De populairste browsers voor de pc kunt u lezen welke browsers er zijn en een keuze maken.

Menu Zoek

Berichtdetails

Dit bericht is geplaatst in de: Video-Club
Beste clubleden,
Geplaatst op 13 september 2014 om 13:39 door Ton43

Ik heb via "uitzending gemist" een opname gedownload via het programma " Gemist downloader" ik heb dit bestand als een AVI bestand op de PC gezet, nu wil ik het via het programma "Free video converter" op een DVD schijfje branden. Dit lukt mij niet, wanneer ik het op schijf gebrand heb (met het zelfde programma) zie ik dat er op het schijfje 2 bestanden staan een audio en een video bestand, kan dus niet afgespeeld worden. Kan iemand mij zeggen wat ik fout doe en hoe het wel moet?  B.v.d.  Is er ook een NL handleiding voor dit programma?   Ton43

5 reacties
Cinecor zegt:

Het branden van een DVD doe je met DVD authoring software, dat o.a. bij alle gangbare NLEsoftware is "ingebouwd".

13 september 2014 om 13:52.
Theo zegt:

Hallo Ton,

Dit gaat met DVD styler, maar let op met installeren helaas komt er een boel bijvangst bij zoals diverse balken in je browser.
We hebben in Deurne hiervoor een les opgezet zie http://sswd.nl/film_montage.html

groeten Theo

13 september 2014 om 17:29.
Ton43 zegt:

Dank hr. Cinecor en hr. Theo voor uw reactie, maar... Dhr. Joop Woldman heeft mij enige tijd geleden het programma " Free video converter" aanbevolen. Dit programma zegt ook te kunnen branden. Wanneer ik dus een filmje in AVI naar DVD converteer met dit prog. en op een DVD brand met het zelfde prog. staat het wel op de DVD maar ik kan het niet afspelen. Ik zie zoals gezegd 2 bestanden een audio en een video. Iemand een oplossing??  b.v.d.

15 september 2014 om 14:40.
Cinecor zegt:

Met goede authoring software hoeft er niets geconverteerd te worden, dat doet het programma automatisch. Alle gangbare NLEsoftware bezit eveneens "ingebakken" authoring software. De AVI bestanden worden dus automatisch naar "MPG-2 voor DVD" geconverteerd als je gaat exporteren. Er zijn diverse soorten MPG bestanden, wellicht heb je bij het converteren niet de juiste gekozen.

16 september 2014 om 12:53.
Ton43 zegt:

Dank hr. Cinecor, ik ga proberen.

16 september 2014 om 15:27.

Wilt u zelf een vraag stellen in de Video-Club?
Video-Club