SeniorWeb logo

Niet ondersteunde browser

De browser die u gebruikt wordt niet door SeniorWeb ondersteund. We adviseren u over te stappen op een andere browser.

In het artikel De populairste browsers voor de pc kunt u lezen welke browsers er zijn en een keuze maken.

Menu Zoek

Berichtdetails

Dit bericht is geplaatst in de: Video-Club
Magix Video Deluxe 2014
Geplaatst op 22 oktober 2014 om 16:09 door cnhvandijck

Van vakantie teruggekeerd wil ik graag mijn videoopnamen ( als het enigzins kan ) toonbaar voor een ander bewerken en uiteindelijk op schijf zette.
Dit heb ik verleden jaar al eerder gedaan , maar ik doe het ( misschien ben ik niet de enige ) veel te weinig om er goed mee overweg te kunnen. Verleden jaar had ik contact met iemand die , voor zover ik weet , het niet beu werd om mij op de rails te zetten , te houden en op mijn mogelijk stomvervelende vragen te blijven antwoorden. Deze persoon ben ik tot op heden nog steeds dankbaar.
Naar  de , bij ons in de buurt aanwezige,  videoclub gaan wil ik niet want dáár gaat men mij TE professioneel aan de slag en de bijeenkomsten zijn pas ( voor mij ) laat in de avond.
Daarom probeer ik het graag nog eens via deze weg.
Als er iemand bekend is met het videobewerkingsprogramma MAGIX VIDEO DELUXE 2014 ; een C heeft werken met Windows 7 en een enorm geduld heeft om op mijn vragen te antwoorden , dan zou ik graag met hem of haar in contact komen.
Alvast dank voor alle reacties.

m.vr.gr.
C.N.H. van Dijck
Mijdrecht.
 

1 reactie
cnhvandijck zegt:

EUREKA !! Mijn geheugen heeft me toch niet helemáál in de steek gelaten ! Wist ik tot vandaag toch niet met wie ik , voor het bewerken van onze vorige vakantie-video , contact had gehad en van wie ik zoveel persoonlijke adviezen en hulp mocht ontvangen ????
Wel , nu weet ik het weer !! Het was de heer JOOP WOLDMAN !!

Beste meneer Woldman , mag ik U deze keer weer als steun en toeverlaat hebben voor het stellen van vragen voor het bewerken van onze laaste vakantie video ?
Ik werk nog steeds met MAGIX VIDEO DELUXE 2014.

Ben al begonnen met dit nieuwe project , maar ik stuiter nu al weer op een aantal punten waarvan ik me afvraag: Hoe moest dat ook al weer ?????

Graag een antwoordje van U.

Met riendelijke groeten.

C.N.H ( Bert ) van Dijck
 

25 oktober 2014 om 18:47.

Wilt u zelf een vraag stellen in de Video-Club?
Video-Club