SeniorWeb logo

Niet ondersteunde browser

De browser die u gebruikt wordt niet door SeniorWeb ondersteund. We adviseren u over te stappen op een andere browser.

In het artikel De populairste browsers voor de pc kunt u lezen welke browsers er zijn en een keuze maken.

Menu Zoek

Berichtdetails

Dit bericht is geplaatst in de: Video-Club
jammer
Geplaatst op 29 december 2014 om 19:29 door driemid

emmyd jammer van cinecor dat hij een heel verhaal ophangt wat wel klopt maar u totaal niet helpt,zo aan de hr cinecor vragen lees eerst de vraag die er wordt gesteld!!!!en ga niet even vertellen wat u weet? help deze emmyd of niet.

6 reacties
Niekie zegt:

Ik denk dat bovenstaand verhaal hierbij hoort.

Het wordt wat verwarrend zo.

Kan een beheerder dat op z'n plaats zetten?

Niek

29 december 2014 om 22:13.
Cinecor zegt:

Als het juist is wat Niek schrijft gaat het om de volgende gestelde vraag in een ander topic:

"Wie is bereid mij wat op weg te helpen met dit programma? "

Met "dit programma" wordt dan de NLEsoftware Magix VideodeLuxe 2015 bedoeld, zo staat in de kop van het bericht. Als antwoord daarop heb ik aangegeven welke wegen bewandeld kunnen worden om te leren omgaan met dit soort software. Veel beginners denken dat het een kwestie is van een paar standaardknopjes indrukken om een gewenst resultaat te bereiken. Ik probeerde in mijn uitleg duidelijk te maken dat het op die manier niet werkt. Om te kunnen monteren en vooral om goed te kunnen editen moet je eerst voldoende kennis opdoen van de software en dat vereist studie en oefening. Voor sommigen is het volgen van een cursus een goede weg. Maar in alle gevallen is daarvoor, naast basiskennis van de pc (en bijv Windows), ook algemene kennis van het filmmaken nodig. Dat was in het kort mijn bijdrage om de vragensteller "op weg te helpen".

Een reactie daarop heb ik nog niet gelezen...

1 januari 2015 om 17:34.
driemid zegt:

goede dag Cinecor.

Natuurlijk,cinecor wil je zelf iets doen dan is een basiskennis nodig van de evt software,die je gebruikt.maar zij vroeg om hulp dan kun je ja of nee zeggen of niet reageren,want om elke stap die gedaan moet worden dan ben je wel even bezig.en kom je er dan wel uit?!een cursus volgen kan ook maar dat kost nogal wat!Maar mij ging het erom dat ze hulp vroeg en U biedt het haar niet aan maar komt met een verhaal dat haar misschien wel afschrikt,maar wel klopt.

Vandaar mijn reactie jammer.

vriendelijke groet driemid.

1 januari 2015 om 19:25.
Cinecor zegt:

Doordat ik heb gereageerd bevestig ik toch de bereidheid om te helpen? Natuurlijk kan je iemand ook "op weg helpen met een programma" door naast hem plaats te nemen bij de PC en uitleg te geven. Dat heb ik bij diverse mensen in het verleden gedaan, zelfs cursussen aan groepen gegeven. Maar dat is iets anders dan een vraag op een forum beantwoorden. Die cursussen kosten voor leden van videoclubs trouwens heel weinig. Ook nog een optie om verder te komen met videomontage...

1 januari 2015 om 22:38.
driemid zegt:

goede avond Cinecor.

,bedankt voor u reactie.we hebben duidelijk een verschil van mening van helpen op een forum.

betwijfel dan ook of we door moeten gaan.

vond het in ieder geval fijn om uw reactie,s te lezen.

vriendelijke groet driemid

2 januari 2015 om 18:17.
Cinecor zegt:

Welke mening dan ook, alles wat op een forum aan reacties verschijnt, heeft zijn waarde. Belangrijk is het tonen van respect voor elkaar. Dit laatste zal door jou en mij niet met voeten worden getreden, dat is wel duidelijk.  Het was leuk om even te discussieren, maar daar kan je niet mee door blijven gaan als je het niet eens wordt. Ook jij bedankt voor je reacties.

3 januari 2015 om 09:48.

Wilt u zelf een vraag stellen in de Video-Club?
Video-Club