SeniorWeb logo

Niet ondersteunde browser

De browser die u gebruikt wordt niet door SeniorWeb ondersteund. We adviseren u over te stappen op een andere browser.

In het artikel De populairste browsers voor de pc kunt u lezen welke browsers er zijn en een keuze maken.

Menu Zoek

Berichtdetails

Dit bericht is geplaatst in de: Video-Club
Marktfilm
Geplaatst op 18 oktober 2013 om 16:42 door Cinecor
De film van Rieks bracht me op het idee dat het wel leuk zo zijn om meer "marktfilms" hier te laten zien. Ik denk dat iedere amateurfilmer wel eens ergens een film van een markt heeft gemaakt. Dus bij deze een oproep aan jullie: Zet zo'n film op YouTube en laat hem hier zien. Ik voeg meteen de daad bij het woord met een 5 jaar geleden gemaakte film van de Keramiekmarkt in Gouda: https://www.youtube.com/watch?v=rNC68OSlEwM
1 reactie
Cinecor zegt:
(Bericht is een antwoord op een bericht van een andere deelnemer, die echter, zonder motivering, zijn berichten heeft verwijderd).

"Professioneel" is misplaatst, want ik ben ook gewoon een amateur hobbyfilmer. Wèl heb ik zeeën en zeeën van tijd besteed aan het vergaren van kennis en het opdoen van ervaring. Nog steeds leer ik bij. Die kennis en ervaring breng ik altijd graag over op anderen die er interesse in hebben, zodat ook zij nog meer plezier aan het fimmaken kunnen gaan beleven. En de kijkers van hun films kunnen vermaken en boeien, want dat is uiteindelijk het enige waar het bij het filmmaken om draait.
19 oktober 2013 om 10:17.

Wilt u zelf een vraag stellen in de Video-Club?
Video-Club