SeniorWeb logo

Niet ondersteunde browser

De browser die u gebruikt wordt niet door SeniorWeb ondersteund. We adviseren u over te stappen op een andere browser.

In het artikel De populairste browsers voor de pc kunt u lezen welke browsers er zijn en een keuze maken.

Menu Zoek

Berichtdetails

Dit bericht is geplaatst in de: Video-Club
Nog een film
Geplaatst op 24 oktober 2013 om 16:17 door Remmelt
Omdat het zo lang stil blijft nog maar een voorbeeld van een filmpje. Het werd gemaakt vanuit de auto in het nationale park Pilanesberg in Zuid Afrika.

Kijk maar naar Pilanesberg
4 reacties
Clapa zegt:
Dank Remmelt, werd een beetje weemoedig het is dan ook al weer 4 jaar geleden dat wij daar waren.
25 oktober 2013 om 16:47.
Remmelt zegt:
Je mag wel weer mee. :-)
25 oktober 2013 om 21:29.
Ron HX9V zegt:
Mooie film Remmelt. Mooie afwisseling van shots. Geen springers. Passende muziek die echter voor mij wel wat te lang wordt. Waarom wordt er nergens gebruik gemaakt van live geluid. Het zal toch niet steeds verknoeid zijn door wind of kletsende mensen? Gemiste kans omdat dan de sfeer nog meer overgebracht kan worden. Maar ik ben een geluidsfreak hoor.
26 oktober 2013 om 16:30.
Cinecor zegt:
Mooie opnamen van een stukje dierenleven in het fascinerende Afrika. Jammer dat de kwaliteit van het beeld door de compressie naar wmv het echte genieten in de weg staat. Toch nog eens opnieuw converteren maar dan naar bijv Mpeg4/H.264? Zelfs Mpeg-2 voor DVD zal een beter resultaat opleveren.
Een beetje jammer vind ik ook de zeer beperkte inhoud van het commentaar (voice over). Ik zou wel wat eer informatie over de dieren willen horen en wat minder over wat we al zien.
Met Ron ben ik van mening dat wat locatie/sfeergeluiden de film veel zouden kunnen versterken. Dat kan natuurlijk ook met soundeffects (volop te vinden op internet), want dan heb je geen hinderlijke bijgeluiden. Soms kan de muziek dan worden vervangen door "stlte"...
Al met al weer een goed voorbeeld van onze beheerder. Zijn er eigenlijk, behalve dan nog een andere enkeling, onder de huidige bijna 100 deelnemers hier, nog meer mensen die films maken?
27 oktober 2013 om 14:08.

Wilt u zelf een vraag stellen in de Video-Club?
Video-Club