SeniorWeb logo

Niet ondersteunde browser

De browser die u gebruikt wordt niet door SeniorWeb ondersteund. We adviseren u over te stappen op een andere browser.

In het artikel De populairste browsers voor de pc kunt u lezen welke browsers er zijn en een keuze maken.

Menu Zoek

Berichtdetails

Dit bericht is geplaatst in de: Video-Club
Herrenhaüser Gärten Hannover: fonteinen, een youtube filmpje
Geplaatst op 1 november 2013 om 16:17 door Clona
Beste mensen,
Ik heb een youtube filmpje gemaakt. De url is:http://www.youtube.com/watch?v=jmCy9MROIgc&feature=youtu.be
Helaasis zo nu en dan te zien dat ik niet met een statief gewerkt heb, maar toch vond ik het leuk om de video te plaatsen.
Christa Loonen
13 reacties
jnwoldman zegt:
Helaas Christa je video is privé.
Joop
1 november 2013 om 16:51.
Clona zegt:
O je, wat moet ik nu doen om hem zo te maken dat jij en anderen hem kunnen zien want dat is natuurlijk de bedoeling. Niet dat de hele wereld hem kan bekijken.
Christa
1 november 2013 om 17:10.
Clona zegt:
Ik heb het gevonden: het moet VERBORGEN zijn in plaats van privé. Ben benieuwd of het nu lukt.
1 november 2013 om 17:21.
Clona zegt:
En nu nog eens de url:
http://www.youtube.com/watch?v=jmCy9MROIgc&feature=youtu.be

Alle begin is moeilijk!
1 november 2013 om 17:25.
jnwoldman zegt:
Maar het werkt nu wel
1 november 2013 om 17:58.
Willem B. zegt:
Beste Clona,

Iedereen die de site van Seniorweb bezoekt, lid of geen lid, aangesloten of niet aangesloten bij de videoclub, kan jouw video bekijken. Dus een verborgen filmpje bij You Tube betekent niet dat
het alleen door Seniorweb leden kan worden bekeken. Door de verandering van mailgroep naar de videoclub kan inderdaad de hele wereld meekijken. ik vind dit zelf een groot nadeel.
Gr.
W.B.
1 november 2013 om 19:28.
Cinecor zegt:
Wat Bur933 (zijn echte naam is kennelijk W.B.) getuigt niet van enige kennis van YouTube. Als je een film plaatst dan kan je daarbij o.a. aangeven dat de film niet openbaar zichtbaar is maar alleen aan degenen die je de link geeft. Dat is een keuze. Misschien zou hij eens aan kunnen geven waarom het een nadeel is als je je film in de openbaarheid plaatst. Er staan merkwaardigerwijs namelijk miljoenen (of miljarden?) films op YouTube waarvan de makers juist tros zijn dat ze door iedereen bekeken kunnen worden. Dat is net zoiets als een schrijver die graag ziet dat zijn boeken worden gelezen. Films produceren doe je namelijk ALTIJD om er anderen naar te laten kijken...
Cor
1 november 2013 om 22:38.
Willem B. zegt:
Wat Cinecor zegt is naar mijn mening wat beweterig en getuigt niet van enig inzicht. Nogmaals je stuurt de link (verborgen You Tube) naar Seniorweb en dan is die link niet meer verborgen maar voor iedereen toegangkelijk die de site van Seniorweb bezoekt. Dus Cinecor let een beetje op je woorden als je een antwoord geeft. Sommige mensen vinden het geen bezwaar om met hun filmpjes in het openbaar te komen en anderen weer wel. Zie de uitlating van Clona. Ieder heeft daar zijn eigen mening over en Cinecor probeer dat eens te respecteren.
W.B.
2 november 2013 om 09:56.
Cinecor zegt:
Hallo WB,
Misverstandje denk ik. Ik bedoelde het gebruik van YouYube in het algemeen en niet specifiek bij Seniorweb. Als je dat doet helpt die verborgenheid dus aanzienlijk minder, daar heb je helemaal gelijk in. Blijft de vraag waarom het een nadeel zou zijn als iedereen van je film kan genieten. Daar maak je hem toch voor? Wat is jou opvatting daar dan over?
2 november 2013 om 10:11.
Willem B. zegt:
Hallo Cinecor,
Ik vind zelf dat de filmpjes die via You Tube op Seniorweb videoclub worden geplaatst afgeschermd dienen te worden.Daar is het een videoClub voor en kan ieder aangeslotene daarvan genieten. Je krijgt af en toe commentaar op je filmpjes (wat ook de bedoeling is) en dat gaat mensen buiten de club niets aan. Als je een filmpje op de videoclub plaatst stel je je toch kwetsbaar op.Wil je dat iedereen je filmpje kan bekijken zet het dan openbaar op You Tube.
Bij de video MAIL groep was je filmpje alleen te bekijken binnen de groep.
Zo kijk ik er tegen aan.
Vr.gr.
W.B.
2 november 2013 om 13:02.
Cinecor zegt:
Hallo WB
Je laat me werkelijk schrikken!
Ik meende dat je lid van SW moet zijn om de berichten bij "clubs" te kunnen lezen. Dat lijkt me toch een kenmerk van een "club": lidmaatschap. Nu is het dus niets anders dan een ordinair forum. Alleen om een bericht te plaatsen moet je kennelijk aangemeld zijn.
Op deze wijze heeft het voor mij geen enkele toegevoegde waarde. Er bestaan genoeg forums waar ik aan kan deelnemen en die zijn qua filmhobby nog veel interessanter óók! Ik vraag me af wie dit zo heeft opgezet en vooral WAAROM? Ik overweeg serieus om er mee te stoppen.
2 november 2013 om 14:43.
Willem B. zegt:
Hallo Cinecor,
Het was niet mijn bedoeling om je laten schrikken of je te laten overwegen om te stoppen, want daar komen we geen steek verder mee. Het zou toch jammer zijn, met jouw kennis, om eruit te stappen.
Ik hoop dat Senior-web en met name de projectleider, op zijn schreden terug komt en kennis neemt van onze berichten.
Er zijn al teveel mensen die er de brui aan hebben gegeven.

W.B.
2 november 2013 om 14:58.
Clona zegt:
Dank aan allen die in de discussie meededen over de zin van VERBORGEN op de videoclub van Seniorweb omdat dit nu niet meer een 'besloten'gezelschap is. Ik heb me dat niet zo gerealiseerd. Niet dat ik het in dit geval vervelend vind dat mijn video door velen te zien zou zijn. En ik hoop dat er ook veel mensen zijn die er naar kijken en commentaar geven op wat er te zien is.
2 november 2013 om 16:19.

Wilt u zelf een vraag stellen in de Video-Club?
Video-Club