SeniorWeb logo

Niet ondersteunde browser

De browser die u gebruikt wordt niet door SeniorWeb ondersteund. We adviseren u over te stappen op een andere browser.

In het artikel De populairste browsers voor de pc kunt u lezen welke browsers er zijn en een keuze maken.

Menu Zoek

Berichtdetails

Dit bericht is geplaatst in de: Windows-Club
Kontaktenlijst verdwenen
Geplaatst op 7 januari 2016 om 10:42 door PuckB

Na de installatie van W10 is mijn kontaktenlijst verdwenen. Wel staat er een bericht dat er geen kontakten zijn. Die moet ik uit een hotmailadres halen. Die heb ik helemaal niet. Wie weet hoe ik mijn kontakten terug kan krijgen? Dank alvast

6 reacties
Cees-1946 zegt:

Contactenlijst.?? Heeft U deze niet ergens apart opgeslagen.??
Usb stick of externe harde schijf.? Misschien, is er in de webmail van uw provider nog iets terug te vinden.?? Wanneer U een mail ontvangt dan wel gelijk dubbel opslaan, zodat het adres niet verloren zal gaan. Hopelijk komen er nog reacties voor U, waarmee dit op een of andere manier weer opgelost zal worden.??

7 januari 2016 om 11:14.
PuckB zegt:

Dank voor de reaktie. Nee, niet opgeslagen. Wel een verouderde lijst. Geen idee dat zoiets essentieels zou verdwijnen. Ik hoop nu dat iemand weet of de lijst "verstopt"zit. Dat maakte ik eerder mee.

7 januari 2016 om 11:58.
PuckB zegt:

Inmiddels vervolg ik mijn zoektocht door W10,( m.n. de online lessen) en ik heb nu de appmail gebruikt. En,hoera, al mijn kontakten zijn er weer.Opgelost dus.

7 januari 2016 om 12:18.
Cees-1946 zegt:

Gelukkig maar, doe U zelf een plezier en zorg, dat de contacten ergens andersook opgeslagen worden, Als het weer eens verkeerd gaat dan heeft U de contacten toch nog. Ik zelf heb alles dubbel op een externe harde schijf. Dank U wel, voor het beantwoorden.

7 januari 2016 om 12:43.
kareltje zegt:

Klik eens op de startknop- Alle apps- Personen.
Ook met Zoeken contactpersonen typen. Ze kunnen niet weg zijn.

7 januari 2016 om 15:19.
PuckB zegt:

Geweldig Kareltje. Daar staan ze allemaal ook. Dank voor de hint. Ik ging er ook van uit dat ze niet weg konden zijn, maar ondertussen....Ik heb die kontakten natuurlijk op internet in mijn gmail ook. Alles even aanpassen in de W10 en je niet gek laten maken.

7 januari 2016 om 15:52.

Wilt u zelf een vraag stellen in de Windows-Club?
Windows-Club