SeniorWeb logo

Niet ondersteunde browser

De browser die u gebruikt wordt niet door SeniorWeb ondersteund. We adviseren u over te stappen op een andere browser.

In het artikel De populairste browsers voor de pc kunt u lezen welke browsers er zijn en een keuze maken.

Menu Zoek

Berichtdetails

Dit bericht is geplaatst in de: Windows-Club
Mededeling - woensdag 12 december 2018
Resultaten en verbeterpunten clubs
Eerder dit jaar heeft SeniorWeb een onderzoek gehouden onder leden en beheerders van de clubs. Hartelijke dank aan iedereen die hieraan mee heeft gewerkt! Het onderzoek heeft mooie resultaten en verbeterpunten opgeleverd die we vanaf januari zullen realiseren.
Windows 10
Geplaatst op 26 april 2016 om 19:02 door Sonny

Ik heb geprobeerd windows10 te downloaden op mijn laptop deze bleef maar draaien alsof die ook echt aan het werk was en zelf s'nachts. Helaas geen W 10 te zien de volgende dag.. Nu zie ik via het icoontje van W.10 dat voor mij deze in bestelling staat en ik niets hoeft te doen en ik vanzelf daarover bericht krijgt. Maar nu lees ik zoveel problemen met W.10 dat ik ga twijfelen of ik al of nog niet moet overschakelen. Ik heb nu nog W.7 en geen problemen. Nu de vraag wat is wijsheid kan iemand mij daarover raad geven?

Sonny

6 reacties
HenkW zegt:

Gewoon doen. Je kunt de eerste maand altijd terug.
Henk

26 april 2016 om 19:35.
asteri zegt:

Hallo Sonny,
de meningen zijn nogal verdeeld, de een zweert erbij de ander ( zoals ikzelf) denken dat wat goed draait zonder problemen, lekker zo laten.
lees hier de discussie maar eens:
https://www.seniorweb.nl/clubs/windows/11391/windows-7
succes ,
asteri

26 april 2016 om 22:02.
Dirk Boom zegt:

Draait hier probleemloos, ik heb het ook bij vele anderen gezien. En ja soms lukt het niet en dat geeft verhalen.
Het werkt wat sneller dan Windows 7 en went gemakkelijk.
Wie graag het oude vertrouwde behoudt kan bij W7 blijven, het wordt ondersteund tot 2021.
Wie graag iets nieuws doet stapt over. Het moet niet mag wel.

26 april 2016 om 23:10.
Sonny zegt:

Bedankt voor jullie reactie ik weet nu meer en wacht even af wanneer er bericht komt voor de update om dan te beslissen al hoewel ik wel denk dat het W10 zal worden.

Sonny
 

27 april 2016 om 10:19.
LeoW zegt:

Je schrijft dat je bezig bent geweest met het downloaden (naar ik aanneem via Windows update) maar dat er op het eind geen W10 te zien was. De vraag is dan wat je gedownload hebt, wat er daarbij wel / niet "is binnengehaald" en wat de reden van het mislukken is. Een controle van het systeem is dan wel aan te raden. Je hebt tot op heden Windows 7 gebruikt. Zoals anderen reeds reageerden, is een overstap naar Windows 10 meestal mogelijk. Maar als ambassadeur PCHulp aan huis weet ik uit ervaring dat niet álle laptops geschikt blijken te zijn voor W10. Vooral bij het upgraden vanuit Windows 7 is een controle of de computer geschikt is voor W10 én een goede voorbereiding op de upgrade heel belangrijk. Zie daarvoor bijv. https://www.seniorweb.nl/artikel/overstaphulp-upgraden-naar-windows-10.
Inschakelen van PChulp aan huis kan ook een optie zijn. Veel suk61

2 mei 2016 om 10:03.
Sonny zegt:

Hallo Leo,
bedankt voor de mail. Mijn computer is een ASUS pentagon en volgens een melding was de computer geschikt voor Windows 10. Ik heb de computer 2 maal een avond en de nacht geprobeerd te laten updaten maar er was s'morgens niets veranderd. Wel bij de eerste keer stond er s'morgens de melding dat er niet genoeg schijfruimte beschikbaar was en was dat een reden om mijn foto's en bestanden op te schonen. Maar bij de tweede keer ben ik s'middags al begonnen en draaide de computer s'morgens nog en ben ik toen gestopt en was er volgens mij niets veranderd. Een dag of wat geleden kreeg ik ineens de melding dat Windows 10 voor mij in bestelling stond en ik bericht zou krijgen als deze beschikbaar was? Wel is het nu stil met updates die anders normaal bij het afsluiten van de computer regelmatig te voorschijn kwamen. ik wacht nog heel even af wat er gebeurd en zal dan misschien inderdaad hulp aan huis vragen voor de Windows 10 update.
Groetjes,
Sonny

3 mei 2016 om 20:45.

Wilt u zelf een vraag stellen in de Windows-Club?
Windows-Club