SeniorWeb logo

Niet ondersteunde browser

De browser die u gebruikt wordt niet door SeniorWeb ondersteund. We adviseren u over te stappen op een andere browser.

In het artikel De populairste browsers voor de pc kunt u lezen welke browsers er zijn en een keuze maken.

Menu Zoek

Berichtdetails

Dit bericht is geplaatst in de: Windows-Club
Mededeling - woensdag 12 december 2018
Resultaten en verbeterpunten clubs
Eerder dit jaar heeft SeniorWeb een onderzoek gehouden onder leden en beheerders van de clubs. Hartelijke dank aan iedereen die hieraan mee heeft gewerkt! Het onderzoek heeft mooie resultaten en verbeterpunten opgeleverd die we vanaf januari zullen realiseren.
avatar
Wachtwoord eventueel voor Win. 10
Geplaatst op 27 juni 2016 om 01:02 door Ex-lid

Beste,
Ben opzoeken naar wachtwoord instellen (voor win 10) zoals ik heb op mijn win.7 en zeer waarschijnlijk al heb overgenomen van Vista. Men kon dat instellen vóórdat Windows opstarte. Dus met andere woorden had ik 2 Wachtwoorden. Ik had t van een artikel van seniorweb.nl waarschijnlijk rond 2008. Kan er niets meer over vinden en weet ook niet meer hoe in te stellen. Zou t willen instellen voordat ik mijn pc weer terug in Spaans zet. Weet iemand er iets over. Dank, Leo

2 reacties
Dirk Boom zegt:

In Windows 10 wordt een wachtwoord gebruikt bij opstarten van Windows. Dat is het Microsoft account.
Of een wachtwoord mogelijk is vóórdat Windows start, weet ik niet. Ik heb wat twijfels bij het nut behalve misschien zakelijk.

27 juni 2016 om 08:54.
Niekie zegt:

In Windows 10 kunt u via deze weg: Configuratiescherm\Gebruikersaccounts\Gebruikersaccounts uw account voorzien van een wachtwoord.

Verder is het vaak mogelijk om een wachtwoord in het bios in te stellen om daarmee de harde schijf te beveiligen met een wachtwoord, maar dat lijkt me overbodig voor een pc/laptop die prive gebruikt wordt.

Niek

27 juni 2016 om 10:23.

Wilt u zelf een vraag stellen in de Windows-Club?
Windows-Club