Menu Zoek

Berichtdetails

Dit bericht is geplaatst in de: Windows-Club
Mededeling - donderdag 9 augustus 2018
Als club-gebruiker/bezoeker horen we graag uw mening over de SeniorWeb Clubs en vragen u daarom om mee te doen aan ons onderzoek. Aan de hand van de resultaten kunnen we de clubs optimaliseren zodat deze nog beter aansluiten bij de wensen van de gebruikers/bezoekers.
Alvast bedankt voor uw medewerking!
Phishingmail
Geplaatst op 29 juni 2016 om 14:32 door Niek1948

Goede middag
Als ik een mail wil sturen naar Seniorweb omdat ik mogelijk een phisingmail heb ontvangen, dan krijg ik te zien dat het onbestelbaar is, heb de mail doorgestuurd met het mailadres dat Seniorweb op de site hebt staan om phisingmail door te sturen, doe ik het phisingmailadres apart, om te kijken of dat werkt, dan werkt het wel en krijg ik ook een bevestiging van Seniorweb dat de mail is aangekomen, maar met het doorsturen van een phisingmail gaat dat dus niet, weet iemand hoe dat kan?? ik doe dat even via de club want met het contact formulier met dezelfde vraagt werkt het niet wordt niet verzonden.
Alvast dank!
Niek

2 reacties
Niekie zegt:

Ik vermoed dat de mailserver van de provider van SW het bericht dan toch ook ziet als phishingmail en het mailtje weigert.

Niek

29 juni 2016 om 15:32.
Niek1948 zegt:

Oh ja dat zou best kunnen, ik zal eens even seniorweb bellen hoe dat kan want ze hebben zelf dat mailadres gegeven om phissingmail naar hun toe te mailen, dus ik hoor wel even wat ze zeggen.
Niek

29 juni 2016 om 15:40.

Wilt u zelf een vraag stellen in de Windows-Club?
Windows-Club