SeniorWeb logo

Niet ondersteunde browser

De browser die u gebruikt wordt niet door SeniorWeb ondersteund. We adviseren u over te stappen op een andere browser.

In het artikel De populairste browsers voor de pc kunt u lezen welke browsers er zijn en een keuze maken.

Menu Zoek

Berichtdetails

Dit bericht is geplaatst in de: Windows-Club
Updates
Geplaatst op 21 juli 2016 om 20:39 door asteri

Lieve mensen,
Ik weet het, het is nog een paar dagen afzien, en daarna ben ik er hopenlijk vanaf!! Dan kan ik d eautomatuische updates weer aanzetten zonder er zo paranoide van te worden dat ik Windows 10 door min strot geduwd krijg!
Maar ik zit nu nog met 2 updates in mijn maag, zijn ze belangrijk of kan ik ze gewoon verbergen omdat ze een verborgen upgrade in zich hebben naar no 10?
Het zijn:
KB3172605 en KB3170106
ik kan er zelf niks van vinden in Google, wie weet raad please pretty please??
fijne avond
asteri

8 reacties
Niekie zegt:

De eerste staat hier en heeft niets met W10 te maken.
Die andere staat hier halverwege en in een update voor IE.

Maar waarom die paniek?. Je kunt met 3 klikken terug naar je vorige besturings systeem, mocht je toch W10 zien verschijnen.

Wat wel raar is, is dat je er zelf niets over kan vinden via Google. Ik copy en paste de KB nummers en heb ze.

Niek

21 juli 2016 om 22:05.
asteri zegt:

Hoi Niek,
dank voor de links, wat ik kreeg waren wat Chinese sites. En daarbij speelt mee dat ik een artikel had gelezen dat er in de update van Explorer een verborgen W10 update zit. Denk dat de onrust oorzaak is van het hele gebeuren.
dank voor je hulp weer hoor
fijne avond
asteri

21 juli 2016 om 22:25.
Niekie zegt:

Graag gedaan en no panic. :-)

Niek

21 juli 2016 om 22:31.
Trebla zegt:

V.w.b. updates maakt men geen onderscheid meer tussen belangrijk, niet belangrijk en optioneel.
Sluit je W'10 af dan zie je dat bij het afsluiten de dan beschikbate updates worden gedownload en geïnstalleerd. Bij de volgende opstart krijg je dan te lezen dat Windows wordt gekonfigureerd

29 juli 2016 om 22:54.
asteri zegt:

@Trebla maar ik wil geen Windows 10 !!!!!!!!!!!!!!!

29 juli 2016 om 23:06.
Trebla zegt:

Ik wist niet dat je kwaad werd maar ik heb ook héél lang geaarzeld want dan moet je, op leeftijd, wéér aan iets nieuw wennen.

Maar ja, om een bom duiten te betalen als de bestaande systemen dat er over een jaar of anderhalf toch uitgaan, en wellicht eerder, toch maar gedownload en ben er nu aardig aan gewend. Alleen Edge vind ik niet lekker werken en blijf bij IE 11 en gebruik als zoekmachine de mijns inziens toch betere BING die bovendien, zoals Google dat wél doet, niet al je gegevens opslaat zodat je later weer bepaalde adds op je scherm krijgt.
En vind ik het niet op BING dan heb ik nog twee alternatieven zoal Mamma en, lach niet maar hij werkt perfekt, 'ducksduckgo'. Van BING krijg je dagelijks schitterende nieuwe foto's op kultuur en natuur gebied.\
Maar je bent niet de enige die zweert bij de vorige Windows systemen.

30 juli 2016 om 14:20.
asteri zegt:

Hoi Trebla,
Nee hoor kwaad wordt ik niet zo snel, :) maar het lijkt wel of ik mezelf steeds meer moet verdedigen waarom ik W10 niet wil. In 2010 zien we wel weer verder, dan zijn alle kinderziektes eruit, kan iedereen mij adviseren wat en hoe.
En natuurlijk heb je gelijk, stil staan is achteruit gaan, maar........... why to change a good working team ???? Er is voor alle kanten wat te zeggen........... elk voordeel hep se nadeel toch?
Fijn weekend.
asteri

30 juli 2016 om 14:25.
Trebla zegt:

Nee hoor als je dat niet wil, even goede vrienden. Maar ik heb geen zin om een er klauw geld voor uit te geven als dat niet noodzakelijk is. Bovendien heb ik met W'7 nogal eens katastrofale crashes gehad, welgeteld 5 in een jaar en dan moest ik de hele santekraam er weer opzetten. Die herinstallatie was op zich niet erg maar ook al je updates weer binnenhalen kost je gewoon een halve dag.
Ik heb niet het idee dat W 10 veel kinderziektes heeft,. Als ik het goed heb begrepen is het ding uitgebreid getest voordat hij beschikbaar werd. Ook van Schoone, van SchoonePC, kreeg ik goede berichten.
Nu zou er een versie op de markt komen van W'10 waar al die extra programmaatjes die je niet wil gebruiken, niet bij zitten. Daar zie ik wel brood in want spelletjes doe ik er nooit mee.
Als tekstverwerker, daar doe ik wel heel veel mee, gebruik ik al jaren de OpenOffice van Apache.
daar kan je meer mee doen als met Word.

30 juli 2016 om 16:24.

Wilt u zelf een vraag stellen in de Windows-Club?
Windows-Club