SeniorWeb logo

Niet ondersteunde browser

De browser die u gebruikt wordt niet door SeniorWeb ondersteund. We adviseren u over te stappen op een andere browser.

In het artikel De populairste browsers voor de pc kunt u lezen welke browsers er zijn en een keuze maken.

Menu Zoek

Berichtdetails

Dit bericht is geplaatst in de: Windows-Club
Laatste updates W'10
Geplaatst op 6 oktober 2016 om 22:09 door Trebla

Uit Nieuwsbrief 40 van SW
Sommige Windows 10-gebruikers melden een vervelende fout na het bijwerken van de computer: de pc start steeds opnieuw op.
Een update die vorige week is uitgebracht voor Windows 10 levert sommige gebruikers problemen op. Het gaat om een standaardupdate, voor alle gebruikers, luisterend naar de naam 'KB3194496'. In sommige gevallen loopt de update vast, waarbij Windows meldt dat de installatie is mislukt. Daarna wordt het systeem opnieuw gestart en wordt er nog een keer geprobeerd de update te installeren. Weer mislukt dit, waarna de cyclus zich herhaalt.
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Ook ik had er problemen mee, denkend dat de update gereed was, duurde behoorlijk lang bijna drie kwartier en startte tussendoor uit zich zelf een aantal malen op, bleek het toch niet te zijn gelukt. Nogmaals geprobeerd. Wel opgenomen bij de updates maar niet gelukt.

Ik heb hem er handmatig afgehaald en weer geprobeerd en toen lukte het wel maar liet de PC kontinue een blauw scherm zien met de bekende draaiende balletjes, duurde, geklokt, bijna 50 minuten maar is helemaal gelukt.

3 reacties
Dirk Boom zegt:

Kennelijk een geduldvragende update bij sommigen, goed opgelost trouwens!

6 oktober 2016 om 23:13.
hans ket zegt:

Hopelijk komt Ms ook nog met een oplossing. Het probleem was nl. bekend (zie: http://technieuws.com/56747/windows-10-update-kb3194496-geeft-problemen )
Inmiddels heb ik deze gevonden (helaas in Engels: http://winaero.com/blog/microsoft-has-released-windows-10-build-14393-223-with-kb3197356/

7 oktober 2016 om 10:53.
Trebla zegt:

Ja het probleem was bekend, al bij het 'vooroefenen' maar heeft MS schijnbaar toch de gok gewaagd. Het schijnt een software(typ)fout te zijn en vele ICT-ers zijn druk bezig om met name ouderen te helpen de zaak weer vlot te trekken.

7 oktober 2016 om 16:58.

Wilt u zelf een vraag stellen in de Windows-Club?
Windows-Club