Menu Zoek

Berichtdetails

Dit bericht is geplaatst in de: Windows-Club
Mededeling - donderdag 9 augustus 2018
Als club-gebruiker/bezoeker horen we graag uw mening over de SeniorWeb Clubs en vragen u daarom om mee te doen aan ons onderzoek. Aan de hand van de resultaten kunnen we de clubs optimaliseren zodat deze nog beter aansluiten bij de wensen van de gebruikers/bezoekers.
Alvast bedankt voor uw medewerking!
Zelf doen = mislukt
Geplaatst op 14 december 2016 om 10:24 door MiaEsser

Vol goede moed begon ik drie weken geleden aan het overzetten van een schone W 10 op een SSD schijf. Drie zaterdagen heb ik er aan gewerkt maar ik kwam voor teveel moeilijkheden te staan. Goed voorbereid en met veel voorkennis begonnen maar kennelijk niet genoeg. De eerste keer werd gevraagd naar een serienummer maar het werd niet geaccepteerd. Daarna, toen dat was overwonnen wilde Microsoft een wachtwoord en ook dat werd niet herkend. De derde keer, toen ik het via W7 had geïnstalleerd leek alles goed te gaan maar toen het klaar leek wilde de PC niet booten.
Nu ga ik maar proberen om een computerzaak in te schakelen. Hardstikke jammer maar mij ontbreekt kennelijk toch genoeg kennis.
Ik wil Niek en Dirk, die mij steun zoveel steun gaven om het te proberen hartelijk bedanken.
Groeten, Mia

1 reactie
Dirk Boom zegt:

Graag gedaan Mia en jammer dat het niet lukt.
De vraag naar het serienummer trouwens, moet niet worden beantwoord (dit kun je overslaan).
Het gevraagde wachtwoord is het wachtwoord dat eerder voor de toegang van de computer is gebruikt, dus het wachtwoord van het microsoft-id. Dit is ook wel te controleren door bij de eigen microsoft account in te loggen via internet.
Maar goed, ik denk dat een winkel het snel voor elkaar kan hebben.
Succes!

14 december 2016 om 12:08.

Wilt u zelf een vraag stellen in de Windows-Club?
Windows-Club