SeniorWeb logo

Niet ondersteunde browser

De browser die u gebruikt wordt niet door SeniorWeb ondersteund. We adviseren u over te stappen op een andere browser.

In het artikel De populairste browsers voor de pc kunt u lezen welke browsers er zijn en een keuze maken.

Menu Zoek

Berichtdetails

Dit bericht is geplaatst in de: Windows-Club
Creditcard
Geplaatst op 10 maart 2017 om 17:57 door natere84

Goedenmiddag beste helpers van Seniorweb,

Ik ben een verwoed spelster van "Windows Solitair Collection" die dagelijkse uitdagingen heeft.Ik hoop daarmee mijn hersenen "soepel" te houden en vind het fijn als ik alle 5 spellen kan oplossen. MAAR: die vervelende reclame! Nu wil ik die afkopen. Ik heb €100 op Paypal gestort om Microsoft te betalen,toch die vragen om een creditcard. Die heb ik niet - en met Paypal lukt het niet. Dus heb ik Microsoft gebeld:"Zonder Creditcard leveren we niets!"was het antword.
Weet iemand een andere manier om van die reclame af te komen?

Alvast bedankt voor raad!
Renate (natere84)

7 reacties
Truus zegt:

Er bestaan ook prepaid creditcards , kosten ca 10, misschien is dat een optie?

10 maart 2017 om 19:52.
Dirk Boom zegt:

Het klopt dat t.b.v. betalen de gegevens van een creditcard aan het microsoft account moeten worden toegevoegd. Op zichzelf is dit veilig en microsoft stuurt van een betaling keurig via e-mail een rekening. Het bedrag zal het probleem niet zijn.
Als er niet betaald wordt, zijn reclames de betaling. Dit is de gebruikelijke werkwijze op elke smartphone of tablet, zo ook bij de Store van Windows 10. Bedenk daarbij dat de app eigendom wordt en blijft, ook op een andere computer met hetzelfde microsoft account. De betaling en het eigendom worden geregistreerd bij het microsoft account.
Als het echt een probleem is, dan is er wellicht een andere, gratis app te vinden.
Het idee van Renate lijkt mij een goeie.

Trouwens, als ik via de Store bij mijn account kijk, dan zijn er meerdere betaalopties, maar kennelijk functioneren die (nog) niet. iDeal had ik al eens (tevergeefs) geprobeerd.

Knipsel.JPG
10 maart 2017 om 21:13.
Niekie zegt:
Ik heb een zoon met een creditcard die dat dan regelt voor me. Niet dat ik het niet kan, maar ik heb geen behoefte aan meer plastic in de portemonnee en dat voor die enkele keer dat het nodig hebt.

Niek
10 maart 2017 om 22:28.
natere84 zegt:

Truus,Dirk en Niek
Bedankt voor jullie reactie. Dat met de prepaid creditcard zal ik proberen - als mijn bank die aanbied. Uit de Store van Windows koop ik eigenlijk nooit iets, maar ik heb wel even gekeken welke mogelijkheden men daar kan gebruiken. Jammer dat dit niet kan met de advertenties.

Nogmals mijn dank voor de moeite die jullie genomen hebben. Ik laat het weten als het mij op de een of andere manier gelukt is.

Renate

10 maart 2017 om 23:11.
Truus zegt:

Neen bank zal dat niet aanbieden, kijk eens naar des website:
https://www.creditcardvergelijking.nl/prepaid-creditcards/

11 maart 2017 om 13:02.
natere84 zegt:

Hallo Truus,

Bedankt voor de URL, die ik natuuurlijk meteen goed gelezen heb. Wel heb ik gisteren al bij mijn eigen bank (ING) een creditcard aangevraagd, die me per jaar €17,40 kost - even wat minder dan de meesten die er in het lijstje stonden. In krijg ze pas over 5 dagen, dus ik heb er nog geen actie inzake de reklame kunnen ondernemen. Als het lukt (wat ik wel hoop) laat ik weer van me horen.

Nogmals mijn dank Truus,
Renate

11 maart 2017 om 21:54.
Dirk Boom zegt:

Prima, zo'n creditcard moet dan opgenomen worden in de account bij microsoft, zoals ik op 10/3 om 21:13 aangaf.
Nederland is een van de weinige landen waar de creditcarddichtheid niet zo groot is. In het buitenland gebruik ik hem vaker dan in NL.

11 maart 2017 om 23:39.

Wilt u zelf een vraag stellen in de Windows-Club?
Windows-Club