SeniorWeb logo

Niet ondersteunde browser

De browser die u gebruikt wordt niet door SeniorWeb ondersteund. We adviseren u over te stappen op een andere browser.

In het artikel De populairste browsers voor de pc kunt u lezen welke browsers er zijn en een keuze maken.

Menu Zoek

Berichtdetails

Dit bericht is geplaatst in de: Windows-Club
avatar
Windows 7: CVE-2012-1889
Geplaatst op 30 maart 2017 om 22:11 door Ex-lid

Mijn laptop wordt steeds trager, dus ik keek via het configuratiescherm eens naar de programma's die er op staan. Deze vergeleken met m'n desktop en zag op de laptop 5 keer: CVE-2012-1989 staan. Heb geen idee wat het is en kon het via Google niet vinden (alles in het Engels) Moet dit blijven staan, of kan ik het ongestraft verwijderen. Hetzelfde is het geval met Cyberlink: DVD suite - Mediashow - PowerDVD8 - Youcam en ook Labelprint - Power2Go en Powerdirector van Cyberlink Corp. Heb geen idee waarvoor je deze gebruikt, misschien kan iemand mij verder helpen?
Bvd en vriendelijke groet, Gerlien

4 reacties
Niekie zegt:

Wat ik lees als ik Google kan je ze verwijderen. Aan de ene kant kan het met een database te maken hebben (dus een bestand met gegevens), aan de andere kant verwijst Microsoft Technet naar deze site met diverse clean programma's tegen virussen.
Ik zou ze niet allemaal uit proberen, maar begin met "PC Virus Removal" en kijk of ze weg zijn.
De andere programma's die je beschrijft kun je zonder probleem verwijderen, tenzij je er gebruik van maakt. (DVD brand en afspeel programma's die vaak door de laptop fabrikant worden meegeleverd) en een programma om labels te printen en iets voor de webcam.
Maak tevoren een herstel punt aan dan kan je terug, als je iets mist.

Niek

30 maart 2017 om 22:56.
avatar
Ex-lid zegt:
Heel hartelijk bedankt voor de snelle reactie! Begin dus met een herstelpunt en zie dan hoe ver ik kom. Daarna dus als 1e maar de programma's van Cyberlink.
Wordt vervolgd, voor nu welterusten.
Vriendelijke groet, Gerlien
30 maart 2017 om 23:03.
avatar
Ex-lid zegt:
Heb een herstelpunt gemaakt en daarna alles van Cyberlink verwijderd en tot nu, werkt alles nog. Het programma om een virus op te ruimen heb ik nog niet gedownload. Wacht daar nog maar even mee, ben bang met mijn "kennis" dat er iets mis gaat. Heb wel Eset Nod32 als bescherming op de laptop en die geeft niets bedreigends aan, na het scannen.
Nogmaals hartelijk dank en vriendelijke groet, Gerlien
4 april 2017 om 09:58.
Niekie zegt:

Oke bedankt voor het terug melden.

Niek

4 april 2017 om 10:13.

Wilt u zelf een vraag stellen in de Windows-Club?
Windows-Club