SeniorWeb logo

Niet ondersteunde browser

De browser die u gebruikt wordt niet door SeniorWeb ondersteund. We adviseren u over te stappen op een andere browser.

In het artikel De populairste browsers voor de pc kunt u lezen welke browsers er zijn en een keuze maken.

Menu Zoek

Berichtdetails

Dit bericht is geplaatst in de: Windows-Club
'Rommel' op bureaublad
Geplaatst op 31 maart 2017 om 11:15 door Trebla

Ik ben gewoon om met enige regelmaat mijn buroblad van een nieuw plaatje te voorzien maar dat wordt dan, vanwege de snelkoppelingen, deels bedekt. Dat irriteerde mij mateloos. Is daar nu geen oplossing voor dat je kunt genieten van de met zorg uitgezochte foto.
Jawel kan dat. Ik heb de koppelingen die ik het meest gebruik, en dat zijn er 9 in getal, nu netjes op de taakbalk 'gestationeerd' en is mijn buroblad, op de mooie 'wallpaper' na, lelyblank.

Misschien nog een tip voor de liefhebber; ik gebruik nog al eens een foto van o.a. de Hubblesite - http://hubblesite.org/- Maar er zijn natuurlijk vele websites w.v. mooi plaatjes als 'wallpaper' kunnen worden gebruikt. Andere mooie plaatjes zijn wiskundige Arabise mozaïken

5 reacties
Dirk Boom zegt:

Ik zet ook alle regelmatig gebruikte apps/programma's op de taakbalk, de rest van mijn bureaublad gebruik ik eigenlijk niet.

31 maart 2017 om 12:11.
RuudM zegt:

Snelkoppelingen kunnen inderdaad naar de taakbalk gesleept.
Ook een mogelijkheid is er enkele, beperkt aantal, ( ongeveer 10 dacht ik) te koppelen aan Internet Explorer, dat is handig als de taakbalk vol raakt. Zie plaatje van de , op dit moment, bij mij aan IE gepinde snelkoppelingen.
De Bureaublad achtergrond is voor mij niet zo belangrijk, zie het toch niet als ik met iets bezig ben op de p.c. !
Ruud

pinnenaanIE.JPG
31 maart 2017 om 12:31.
kareltje zegt:

Dat pinnen doe ik ook altijd. Dat gaat in Firefox ook.

31 maart 2017 om 13:20.
Trebla zegt:

Ruud heeft gelijk, als je bezig bent op je PC heb je weinig aan het buroblad. Maar ik gebruik de PC ook nog wel eens als achtergrond muziek, of luister naar de radio en kijk dan naar het mooie plaatje zo af en toe.

31 maart 2017 om 13:43.
fred612 zegt:

je kunt op de taakbalk ook een map bv OUD, submappen maken waar je alle apps en snelkoppelingen en andere mappen die je zelden gebruikt in kunt doen. Dit kan ook bij edge en vele andere programma's; je ziet ze dan niet maar staat maar één klik verder.

31 maart 2017 om 16:50.

Wilt u zelf een vraag stellen in de Windows-Club?
Windows-Club