SeniorWeb logo

Niet ondersteunde browser

De browser die u gebruikt wordt niet door SeniorWeb ondersteund. We adviseren u over te stappen op een andere browser.

In het artikel De populairste browsers voor de pc kunt u lezen welke browsers er zijn en een keuze maken.

Menu Zoek

Berichtdetails

Dit bericht is geplaatst in de: Windows-Club
Opstart probleem!
Geplaatst op 10 oktober 2017 om 11:49 door Wil Gipman

Als men bij een opgestarte Pc een Extern medium aansluit zoals een Geheugen Stick en die laat zitten kan er een opstart probleem ontstaan, dus stick verwijderen voor afsluiten van de Pc.

4 reacties
BenW zegt:

Gebeurt normaliter alleen wanneer het een bootable medium betreft. Een typisch voorbeeld hiervan is een installatie USB voor Windows 10 of een Linux-live distributie. En dan nog moet in de opstartvolgorde van de computer aangegeven staan dat dit extern medium opgestart moet worden vóór de systeemschijf (HD c:).

10 oktober 2017 om 12:19.
Wil Gipman zegt:

Toch was het een normale stick met maar 2 GB aan ruimte die het probleem gaf. Met de gemaakte herstel Dvd van Windows 7 startte de computer weer op, maar na afsluiten van de Pc en later weer opstarten was het weer mis...de Dvd er weer in. Voor controle van opstarten F2 ingedrukt en toen bleek dat het extern medium als eerste opstarten stond, dat veranderd naar Harddisk.

11 oktober 2017 om 08:44.
BenW zegt:

Dat is wat ik zeg in de laatste regel over de boot(opstart)-volgorde. Daar moet de HD staan vóór de USB.

11 oktober 2017 om 09:35.
Trebla zegt:

Is ook voor mij een bekend probleem en maakt het type USB niet uit. Ik heb drie verschillende die het alle drie doen. Bij afsluiten haal ik alles eruit, ze kunnen er alle drie tegelijkertijd in, poorten genoeg, en ook het externe geheugen koppel ik netjes af voordat ik afsluit. Bovendien maak ik alles ook spanningloos nadat ik vorig jaar een blikseminslag heb gehad.
Alles er uit? Steker uit de wandkontaktdoos

12 oktober 2017 om 17:38.

Wilt u zelf een vraag stellen in de Windows-Club?
Windows-Club