SeniorWeb logo

Niet ondersteunde browser

De browser die u gebruikt wordt niet door SeniorWeb ondersteund. We adviseren u over te stappen op een andere browser.

In het artikel De populairste browsers voor de pc kunt u lezen welke browsers er zijn en een keuze maken.

Menu Zoek

Berichtdetails

Dit bericht is geplaatst in de: Windows-Club
Microsoft beëindigt op 31 december Windows 10-upgradeprogramma voor gebruikers van ondersteunende technologieën
Geplaatst op 2 november 2017 om 23:19 door Niekie

Citaat:
""Microsoft heeft op zijn website bekendgemaakt dat het op 31 december 2017 stopt met de mogelijkheid om later te upgraden naar Windows 10 als je gebruikmaakt van de ondersteunende technologieën voor toegankelijkheid. Hiermee wordt een manier weggenomen waarmee, na het einde van het jaar waarin de Windows 10-upgrade gratis was, alsnog gratis geüpgraded kon worden naar het nieuwste besturingssysteem van de fabrikant. Opvallend genoeg wordt de einddatum op de Nederlandse versie van de pagina nog niet genoemd.""

Zie de website van Hardware.info.

Niek
 

1 reactie
BenW zegt:

Eveneens een fragment uit het betreffende stuk is:
"Of het hiermee volledig onmogelijk wordt om met een geldige Windows 7- of 8-licentie gratis over te stappen naar Windows 10, is niet bekend. Naast de omweg via de pagina van ondersteunende technologieën, was het immers nog altijd mogelijk om de Media Creation Tool te downloaden en daarmee de upgrade uit te voeren. Ook is het tot op heden mogelijk om een schone Windows 10-installatie te activeren met een geldige licentiesleutel van een equivalente versie van Windows 7 of 8."

Met deze methode via de Media Creation Tool al diverse systemen van een upgrade voorzien en steeds met een geldige activatie. Het stuk geeft niet aan of dit ook per 31 december is afgelopen. We gaan het meemaken.

3 november 2017 om 12:11.

Wilt u zelf een vraag stellen in de Windows-Club?
Windows-Club