Menu Zoek

Berichtdetails

Dit bericht is geplaatst in de: Windows-Club
Mededeling - donderdag 9 augustus 2018
Als club-gebruiker/bezoeker horen we graag uw mening over de SeniorWeb Clubs en vragen u daarom om mee te doen aan ons onderzoek. Aan de hand van de resultaten kunnen we de clubs optimaliseren zodat deze nog beter aansluiten bij de wensen van de gebruikers/bezoekers.
Alvast bedankt voor uw medewerking!
PC of smartphone
Geplaatst op 18 november 2017 om 12:16 door jaimita

In Harmelen worden alle straten opgehoogd en er is een "bouwapp" ontwikkeld waarmee je de werkzaamheden kan volgen. Ik denk dat het alleen mogelijk is voor een smartphone en niet voor de PC, of kan dit wel of ben ik nu verplicht een smartphone te kopen

7 reacties
BenWuring zegt:

Kunt u een link aangeven waar iets over deze 'bouwapp' wordt verteld?

18 november 2017 om 12:31.
JohanS zegt:

Het hangt er vanaf voor welk besturingssysteem de app gemaakt is. Als die alleen beschikbaar is voor Android of iOS dan kan je deze niet gebruiken op je Windows computer.

18 november 2017 om 13:48.
BenWuring zegt:

Daarom vraag ik het ook. De maker of uitgever, in dit geval waarschijnlijk de gemeente waar Harmelen bij hoort, zal dit in de publicatie hebben vermeld. Vooralsnog heb ik die publicatie nog niet kunnen vinden.

18 november 2017 om 14:05.
Truus zegt:

Harmelen valt meen ik onder de gemeente Woerden. Daar staan de werkzaamheden op de website vermeld. Dus een app op mobiel is niet direct nodig.Misschien helpt deze site u verder. of Deze

18 november 2017 om 15:44.
jaimita zegt:

Ik heb een brief gekregen dat ik de werkzaamheden kan volgen via de bouwapp. deze moet ik downladen in de appstore en dan moet ik mij aanmelden voor het project "Reconstructie Molenbuurt fase 2,Harmelen. Ik zal wel eens mailen met de omgevingsmanager.

18 november 2017 om 16:26.
Dirk Boom zegt:

Als er in de brief een app wordt vermeld en erbij staat dat deze in de appstore staat, dan is daarvoor een iPhone of iPad nodig, want appstore is de benaming van de Apple-winkel.
Echter bijna altijd zijn dit soort werkzaamheden ook te volgen op een website, zonder gebruikmaking van een app. Want een app kijkt eigenlijk gewoon op een website.
Het voordeel van een app is dat je hem maar 1x hoeft in te stellen, en hij een website aangepast kan weergeven.

18 november 2017 om 23:17.
MaritaA zegt:
18 november 2017 om 23:55.

Wilt u zelf een vraag stellen in de Windows-Club?
Windows-Club