Menu Zoek

Berichtdetails

Dit bericht is geplaatst in de: Windows-Club
Mededeling - donderdag 9 augustus 2018
Als club-gebruiker/bezoeker horen we graag uw mening over de SeniorWeb Clubs en vragen u daarom om mee te doen aan ons onderzoek. Aan de hand van de resultaten kunnen we de clubs optimaliseren zodat deze nog beter aansluiten bij de wensen van de gebruikers/bezoekers.
Alvast bedankt voor uw medewerking!
ASC ultimate en Defender
Geplaatst op 13 februari 2018 om 12:01 door Niek.

Eeerder bericht
BenWuring zegt: (zei:)
Met ASC 11 bedoel je neem ik aan Advanced SystemCare 11 van IObit. Dit is een programma voor het onderhoud van je PC en bescherming tegen Malware, dus niet een antivirus programma. Het heeft dus een heel ander doel dan Windows Defender. Daardoor bijt het elkaar niet en kan het prima naast elkaar bestaan.
Edit: moet mezelf iets corrigeren, het heeft inmiddels ook een antivirus programma. ASC Ultimate. Desondanks kan het nog steeds prima naast Windows Defender bestaan en vult het deze aan.

Ik wil nog graag een opmerking maken.
Als men bij de ASC de real time bescherming van de virus uitschakelt, schakel je automatisch ook defender uit.


En dat vind ik vreemd.

Niek

2 reacties
fred612 zegt:

Dit fenomeen komt wel vaker voor; bv , als je met ASC scant dan verander je ook de menubalk van Thunderbird. ER zijn wel vinkjes in asc die je kunt uitzetten om het te voorkomen, maar vaak is door herstart asc het vinkje ook weer aan.

13 februari 2018 om 14:52.
Dirk Boom zegt:

Ik ben nogal simpel in deze dingen: defender draait en daaraan heb ik genoeg.
Aan een computer moet je niet teveel 'werk' hebben dus ik zet er geen extra hulpmiddelen op, hij moet het gewoon doen. Dat is eigenlijk altijd het geval (afkloppen .....)

13 februari 2018 om 16:22.

Wilt u zelf een vraag stellen in de Windows-Club?
Windows-Club