SeniorWeb logo

Niet ondersteunde browser

De browser die u gebruikt wordt niet door SeniorWeb ondersteund. We adviseren u over te stappen op een andere browser.

In het artikel De populairste browsers voor de pc kunt u lezen welke browsers er zijn en een keuze maken.

Menu Zoek

Berichtdetails

Dit bericht is geplaatst in de: Windows-Club
Google
Geplaatst op 31 maart 2018 om 00:05 door jaimita

Als ik op Google klik dan zie ik bovenaan een heleboel driehoekjes. Als ik op zo'n driehoekje klik dan kom ik op een site terecht. De pc is ook erg traak vooral bij afsluiten. Is sinds gisteren gekomen. Heb geen idee hoe

3 reacties
BenW zegt:

Kunt u een schermafbeelding laten zien van deze driehoekjes? Het zegt me zo niets.

31 maart 2018 om 08:54.
jaimita zegt:

Ik kan helaas geen schermafbeelding maken want toen ik vanmorgen de pc opstartte waren ze verdwenen. Het zag eruit als de scherpe kant van een zaag. Als ik op een driehoekje klkte dan opende een site waaraan ik gewerkt had. Dus ik wacht maar of het nog terug komt.

groetjes

31 maart 2018 om 11:53.
LeoW zegt:

Je zegt dat je pc erg traag is, vooral bij het afsluiten. Tip 1) Ga eens naar https://www.scancircle.com/nl en laat Scancircle scannen. Er verschijnt daarna een rapport met "Rapportcijfer" over de toestand waarin de pc verkeert. Indien een bepaalde rubriek laag scoort, dan kun je in betreffende rubriek klikken en aanwijzingen / tips vinden voor de oorzaak ervan. Tip 2) Ga naar https://www.gratissoftwaresite.nl/downloads/superantispyware-anti-spyware-adware-rogue. Lees de installatie-instructies op de pagina en vooral ook die bij het rode uitroepteken. Laat het het programma scannen en volg eventuele aanbevelingen n.a.v. de scanresultaten op. Herstart daarna je pc. Kijk of je probleem met de snelheid is opgelost en verwijder daarna eventueel Superantispyware weer. Tip 3) Installeer een andere browser en kijk of Google bij die browser ook die "driehoekjes" toont. Suk6 ermee!

2 april 2018 om 10:37.

Wilt u zelf een vraag stellen in de Windows-Club?
Windows-Club