SeniorWeb logo

Niet ondersteunde browser

De browser die u gebruikt wordt niet door SeniorWeb ondersteund. We adviseren u over te stappen op een andere browser.

In het artikel De populairste browsers voor de pc kunt u lezen welke browsers er zijn en een keuze maken.

Menu Zoek

Berichtdetails

Dit bericht is geplaatst in de: Windows-Club
PC doet raar
Geplaatst op 9 mei 2018 om 16:15 door Henca

Sinds een paar dagen doet mijn p.c. heel raar. Als ik met een programma bezig ben, maakt niet uit welk programma, gaat de p.c. ineens terug naar het buroblad. Dat is heel vervelend. Ik heb al gescand met Hitman Pro maar heb geen virus. Voordat ik strenge maatregelen neem hoop ik dat er hier iemand weet hoe of wat.
Alvast bedabkt. Henc@

7 reacties
Dirk Boom zegt:

Tja, er zijn diverse mogelijkheden.
Bijv. de harde schijf, of een softwarebeschadiging, of een update die bezig is.
Maar eerst zou ik Malwarebytes draaien.

9 mei 2018 om 16:43.
Henca zegt:

Bedankt Dirk. Niets gevonden en ik word er gek van. Deze p.c. heb ik in2015 laten bouwen dus zo oud is die nog niet. Ik heb geen idee wat ik verder kan doen dan opnieuw installeren maar als er wat met de harde schijf is, krijg ik weer hetzelfde. Nog ideeën?
Henc@

10 mei 2018 om 00:18.
BenW zegt:

Het lijkt mij niet direct voor de hand liggen dat er softwarematig iets fout is met de pc. Eerder denk ik aan een enigszins 'plakkende' toets.
Onder Windows brengt de combinatie van de toetsen Windows (het venstertje) + D, maar ook de toetscombinatie Windowstoets + M het bureaublad naar voren. Het meest waarschijnlijk is dan dat de Windowstoets plakt.
Om dit uit te sluiten, controleer eens het functioneren van het toetsenbord of één of andere toets hapert of enigszins blijft hangen.

10 mei 2018 om 00:28.
Niekie zegt:

En anders even wat tijden noteren van het gebeuren in het logboek van Windows kijken welke waarschuwingen of foutmeldingen daar staan omstreeks die tijden..

Niek

10 mei 2018 om 01:21.
Henca zegt:

Het heeft niets met de toetsen te maken want ik werk met de muis. Maarrrrrr, hij doet weer normaal. Er kwam een update en sinds die geinstalleerd is, is het euvel verholpen. Wat het was en waardoor het kwam, is een raadsel.Nu maar hopen dat het zo blijft.
In ieder geval allemaal weer bedankt voor het meedenken.
Henc@

10 mei 2018 om 14:16.
Dirk Boom zegt:

Dan was er misschien (op de achtergrond) een update bezig, ik heb dat vaker gezien. Als de computer niet 100% normaal werkt, dan is het eerste wat ik doe: kijken of er updates zijn. Soms is hij dan aan het downloaden of staat de update klaar om te worden geïnstalleerd. Ik installeer hem dan meteen en doe ook de herstart.

10 mei 2018 om 14:33.
Henca zegt:

Had ik natuurlijk moeten doen, kijken of er een update was. Doe ik volgende keer. Bedankt.
H

10 mei 2018 om 14:37.

Wilt u zelf een vraag stellen in de Windows-Club?
Windows-Club