Menu Zoek

Berichtdetails

Dit bericht is geplaatst in de: Windows-Club
paint
Geplaatst op 4 mei 2021 om 19:25 door Elis

Goedenavond,
Graag wat hulp, advies .
Met Paint heb ik tekst op een foto gezet en opgeslagen, automatisch in Paint. geen mogelijkheid ergens anders op te slaan?? hoe kom ik nu bij die foto. heb paint niet gedownload maar opgestart via de browser. is dat misschien het probleem?
groeten, Elis

4 reacties
HaWee zegt:

Paint is standaard aanwezig in Windows 10 dus je hoeft het niet te downloaden.
Vanuit de browser opgestart begrijp ik niet.
In Paint kun je , net als zo ongeveer in elke app via Bestand-opslaan als op een gewenste lokatie en als het gewenste bestandstype opslaan.
Als je gewoon bovenin op het diskette symbool klikt om op te slaan is het mogelijk dat de bestaande foto wordt overschreven met de foto met tekst dus dan zou hij op de normale plaats moeten staan (hoewel je wel een vraag zou moeten krijgen of je wilt overschrijven)
Ik denk dat we wat extra info moeten hebben wat je precies hebt gedaan om je goed te kunnen adviseren.
Wat ook mogelijk is dat het programma standaard naar Onedrive is gegaan voor de opslag. Klik in verkenner daar eens op en kijk of de foto daar staat.

4 mei 2021 om 19:53.
Elis zegt:

Bedankt voor je antwoord.
Ben niet zo bedreven en experimenteer er op los! Heb oude foto’s gescand en opgeslagen. Die wil bewerken en tekst er op zetten. Om de originelen niet kwijt te raken sla ik ze op een externe harde schijf op. Mijn zoon heeft OneDrive geïnstalleerd. Wat weer nieuw is voor mij. Mijn fout was dat ik de foto open vanaf een usb-stick en vervolgens ging kijken bij afbeeldingen. Zo gaat dat bij mij, al doende leren. Maar dat kost wel veel energie! De laatste keer heeft mijn zoon de pc opgeruimd want hij vond dat mijn bureaublad te vol stond met gevolg dat er veel verdwenen is, tenminste, ik kan het niet meer vinden. De externe schijf start op zodra ik de laptop aan zet. Zie ik nu dat een map met foto’s over 30 jaar verdwenen is. Staan dus ook nergens anders!
Nu iemand vinden die de zaak kan herstellen.
 

5 mei 2021 om 07:38.
DirkB zegt:

Dat is veel verwarring met veel vragen. Er kan het beste even iemand meekijken, SeniorWeb heeft bijv. de dienst Hulp op Afstand. Dit is via de website te vinden.
Er kan ook een SeniorWeb leercentrum in je woonomgeving zijn. Misschien hebben zij iemand die meekijkt, in principe op afstand. De locaties zijn op de website te vinden.

5 mei 2021 om 07:58.
Elis zegt:

Bedankt Dirk
Was meer een beslag dan vragen! Ga hulp op afstand inschakelen

5 mei 2021 om 08:04.

Wilt u zelf een vraag stellen in de Windows-Club?
Windows-Club