SeniorWeb logo

Niet ondersteunde browser

De browser die u gebruikt wordt niet door SeniorWeb ondersteund. We adviseren u over te stappen op een andere browser.

In het artikel De populairste browsers voor de pc kunt u lezen welke browsers er zijn en een keuze maken.

Menu Zoek

Berichtdetails

Dit bericht is geplaatst in de: Windows-Club
CDBurnerXP en Windows 8 werkt niet goed....
Geplaatst op 14 augustus 2014 om 14:27 door Jan.Koll

Merkwaardige zaak: met Windows 8.1 wilde ik met behulp van CDBurnerXP een CD converteren naar een ISO-bestand. Gewoonlijk een fluitje van een cent. Nou nee dus, met de combinatie W8.1 en CDBurnerXP. Ik zag geen kans (n.b. op 2 computers met W8.1!) de bestanden voor de “compilatie” naar de beoogde tijdelijke opslag te kopiëren.

Toen maar eens met een virtuele Windows 7 geprobeerd. Daarop CDBurnerXP geïnstalleerd en gestart. De CD-drive “aangesloten” op W7-virtueel en begonnen. Binnen enkele minuten had ik de bestanden in de “compilatie” geplaatst en het ISO-bestand gemaakt.

Ik vind dit wel iets om hier te melden, want dit is toch wel heel merkwaardig.... Heeft iemand een idee waardoor dit wel met W7-virtueel lukt en niet met W8. N.B. CDBurnerXP is compatibel met W8!

Jan

4 reacties
Zippper306 zegt:

Heb je voor CDburnerXP het iso bestand gedownload of het exe bestand ? Met het exe bestand had ik alleen maar ellende op mijn Windows 8.1 systeem, en later het ISO bestand gebruik om CDburnerXP en toen werkte alles al een zonnetje. Wel eerst CPburner verwijderen. Ik heb wel de 64bit versie gebruikt.

14 augustus 2014 om 16:36.
Jan.Koll zegt:

Juist dank je, ik heb het .exe gebruikt.... Maar snel de .iso downloaden en installeren (nou ja, na grondig verwijderen van de huidige vesie met Revo uninstaller).

Maar ja het blijft wel knullig.

14 augustus 2014 om 19:00.
Jan.Koll zegt:

Heb geen .iso maar wel een .msi gevonden.  Die, na verwijdering van de oude, geïnstalleerd (64-bits), en ja die werkt uitstekend.

14 augustus 2014 om 19:18.
Zippper306 zegt:

Sorry foutje van mij, het moest inderdaad een .msi bestand zijn.

Harry

14 augustus 2014 om 19:33.

Wilt u zelf een vraag stellen in de Windows-Club?
Windows-Club