SeniorWeb logo

Niet ondersteunde browser

De browser die u gebruikt wordt niet door SeniorWeb ondersteund. We adviseren u over te stappen op een andere browser.

In het artikel De populairste browsers voor de pc kunt u lezen welke browsers er zijn en een keuze maken.

Menu Zoek

Berichtdetails

Dit bericht is geplaatst in de: Windows-Club
Mededeling - woensdag 12 december 2018
Resultaten en verbeterpunten clubs
Eerder dit jaar heeft SeniorWeb een onderzoek gehouden onder leden en beheerders van de clubs. Hartelijke dank aan iedereen die hieraan mee heeft gewerkt! Het onderzoek heeft mooie resultaten en verbeterpunten opgeleverd die we vanaf januari zullen realiseren.
appoint exe
Geplaatst op 18 augustus 2014 om 06:32 door MiaEsser

Hallo allemaal,

Hoe moet ik dat handige agendaatje appoint exe installeren zodat het bij het opstarten meteen zichtbaar wordt? Gek dat ik niet meer weet hoe ik dat doen moet.

Groeten, Mia

4 reacties
riet zegt:

Mia, je installeert het programma eerst. Ik heb het gewoon op een partitie staan. Maak een snelkoppeling en zet die onder start in Opstarten. Dan wordt het iedere dag als je de pc start als eerste op je bureaublad geopend. De eerste keer even afsraak.txt openen onder de knop Bestand. Verder ken je de bewerking wel, meen ik.

18 augustus 2014 om 09:49.
Dirk Boom zegt:

Opmerking: waarom appoint.exe gebruiken als Windows standaard een agenda ingebouwd heeft bij het e-mailprogramma althans in Windows 7 en later? (Vista weet ik niet zeker). Met standaard functionaliteit is t.z.t. de agenda ook te gebruiken op een tablet en/of smartphone, het is toekomstvaster.

19 augustus 2014 om 08:34.
riet zegt:

Dirk, een mens is vaak gehecht aan een bepaald programma, in dit geval door zijn eenvoud, en zolang het naar tevredenheid werkt, ook onder W8, is dat volgens mij ook in orde. Ieder maakt zo zijn keuzes. Ik ga ook niet mijn krant opzeggen en me te abonneren op het blad dat mijn buurman leest, omdat hij die krant beter vind. Hoop dat je begrijpt wat ik bedoel.

19 augustus 2014 om 10:43.
Dirk Boom zegt:

Uiteraard niets op tegen om te kiezen wat je het beste bevalt. Ik zeg het om te laten zien dat er meer mogelijk is. Hier thuis: mijn vrouw en ik gebruiken ieder voor zich de agenda (ieder een eigen kleurtje) en contacten (gezamenlijk) op alle apparaten in huis. Met smartphone en tablet naast de laptop/desktop heb je dan standaard toepassingen nodig die het doen op, in ons geval, Windows 8.1, Windows Phone, Windows 7, en Android. Komt er een nieuw apparaat ... geen probleem, het werkt direct.

20 augustus 2014 om 09:36.

Wilt u zelf een vraag stellen in de Windows-Club?
Windows-Club