SeniorWeb logo

Niet ondersteunde browser

De browser die u gebruikt wordt niet door SeniorWeb ondersteund. We adviseren u over te stappen op een andere browser.

In het artikel De populairste browsers voor de pc kunt u lezen welke browsers er zijn en een keuze maken.

Menu Zoek

Berichtdetails

Dit bericht is geplaatst in de: Windows-Club
Foto's
Geplaatst op 24 september 2014 om 13:42 door WillieB

Ik heb afgelopen week de computer van mijn kinderen gekregen, mijn schoonzoon heeft alles verwijderd wat van hun was en hij heeft er best veel verstand van, maar nu zitten we toch met een vraag over Picassa.

Hij dacht dat alles eraf was, maar toen ik zondag Picassa ging instaleren kwamen al hun foto's weer te voorschijn, hoe kan dit en hoe krijgt hij ze er wel helemaal af?

 

3 reacties
wilha zegt:

De foto's die Picasa toont, zitten in mappen op de PC (bijvoorbeeld mijn afbeeldingen, mijn foto's,  net waar ze ze in het verleden opgeslagen hebben) en moeten dus uit die mappen verwijderd worden.

Wilha

24 september 2014 om 14:56.
Jan.Koll zegt:

Ik werk weinig met dit soort online dingen, behalve opslag “in the cloud” maar vermoed dat er inloggegevens van je zoon achter waren gebleven en die moet je dus verwijderen en je eigen inloggegevens voor Picasa invoeren.

Ik zou de volgende procedure volgen:

1. Uitloggen op het Picasa account van je zoon.

2. De foto's van je zoon, die op je nieuwe PC zijn opgeslagen verwijderen ofwel in de prullenbak als Picasa die tenminste ook op je eigen computer opslaat en niet alleen in the cloud.

3. Inloggen op je eigen Picasa account.

Zo zou het moeten werken.

Jan

24 september 2014 om 17:06.
Blackjes zegt:

Inloggen met je eigen Picasaaccount. Helemaal links staan alle mappen die nog aanwezig zijn. Selecteer de mappen die je wilt verwijderen en klik hierop met rechts. Kies map verwijderen en daarna op map verwijderen. Kies niet voor "Uit Picasa verwijderen" want dan blijven de mappen op je harde schijf behouden. Dit heeft waarschijnlijk je zoon gedaan.

Succes,

Blackjes 

25 september 2014 om 12:18.

Wilt u zelf een vraag stellen in de Windows-Club?
Windows-Club