Zoeken
Menu Zoek

Berichtdetails

Dit bericht is geplaatst in de: Windows-Club
Steeds toestemming geven "uitschakelen" in Windows 8.1
Geplaatst op 5 oktober 2014 om 22:14 door Freedom

 

.Zo kan je de meldingen waarbij je steeds toestemming moet geven 'Uitschakelen"

Configuratiescherm / gebruikersaccount / klik op Instellingen voor Gebruikersaccountbeheer wijzigen

MeldingenUitschakelen.png
4 reacties
RuudM zegt:

Voor "deskundigen" is die melding niet zo nodig.Maar voor sommige digibeten kan het best nuttig zijn, eerst even nadenken!
En, het scheelt toch maar 1 muisklik!

Ruud

6 oktober 2014 om 12:36.
kareltje zegt:

Als je klikt op "Meer informatie over instellingen" zou ik het zeker niet zo instellen.

6 oktober 2014 om 17:10.
Niekie zegt:

Ik heb hem nog nooit aan gehad. Je leest het toch niet meer na de derde keer.

Niek

6 oktober 2014 om 17:11.
kareltje zegt:

Dat is mijn ervaring inderdaad, dat mensen niet goed lezen en daarom ongewenste rommel binnen krijgen.
Niet erg slim.

6 oktober 2014 om 17:19.

Wilt u zelf een vraag stellen in de Windows-Club?
Windows-Club