Menu Zoek

Berichtdetails

Dit bericht is geplaatst in de: Windows-Club
Mededeling - donderdag 9 augustus 2018
Als club-gebruiker/bezoeker horen we graag uw mening over de SeniorWeb Clubs en vragen u daarom om mee te doen aan ons onderzoek. Aan de hand van de resultaten kunnen we de clubs optimaliseren zodat deze nog beter aansluiten bij de wensen van de gebruikers/bezoekers.
Alvast bedankt voor uw medewerking!
Vraag E-mail
Geplaatst op 16 februari 2015 om 17:21 door Tiny G.

Hallo allemaal,

Wie kan mij helpen met de e-mail berichten om ze te verwijderen als ik ze heb gelezen bij de provider.

Ik krijg nu nl. alle mails op 2 plekken binnen PC en Ipad. Ik wil zo als het voorheen was de mails op de plek kunnen lezen waar ik op dat moment ben en dat ze dan niet meer naar een ander apparaat gaan zoals de Ipad.

Nu lees ik ze gewoon op mijn PC als ik thuis ben, maar ze komen ook allemaal binnen op o.a. mijn Ipad.

Op mijn Ipad had ik de mail uitgeschakeld. dus daar kwam niets binnen. Maar ik was dit weekend bij mijn dochter in Arnhem en wilde daar even de mail lezen op mijn Ipad en daar kwamen alle mails van weken geleden binnen

Eerder kon ik dat bij opties van mijun mail instellen dat ze dan van de provider verwijderd moeten worden als ik ze heb gelezen maar dat zie ik nergens meer staan.

Wie o wie kan mij helpen?

Groetjes Tiny

 

4 reacties
MaritaA zegt:

Tiny, zoals in de Appleclub zojuist gezegd naar aanleiding van deze vraag, ik vermoed dat de mailv via iMAP is ingesteld, als jer er POP van maakt, zou dat de oplossing kunnen zijn.

16 februari 2015 om 18:13.
kareltje zegt:

Tiny, als je niet thuis bent, zet je vantevoren op je PC bij de eigenschappen van het account (tabblad Geavanceerd) kopie op de server bewaren aan. Ben je weer thuis: vinkje weghalen.

16 februari 2015 om 20:46.
Tiny G. zegt:

Hoi Kareltje,

Ik heb dat vanavond gedaan en hoef het niet terug te zetten, welk apparaat ik het eerste open daar komen de berichten nu binnen en dat was nu precies de bedoeling. Ik kon dat niet vinden want ik dacht dat dat bij de opties te vinden was maar dat was bij het account. Het is nu dus geregeld. Bedankt voor het meedenken.

Groetjes Tiny

16 februari 2015 om 23:56.
Dirk Boom zegt:

Meerderen met tablet of smartphone melden dit. De beste oplossing is om op de laptop de instelling van e-mail om te zetten van POP naar IMAP. Een manier: maak een IMAP account aan en ruim rustig de mails uit de POP account op. Bij IMAP wordt er altijd gesynchroniseerd en is de situatie op alle apparaten gelijk, ook bijv. mappen. Bovendien is er altijd een backup. De seniorwebsite geeft uitleg. Op tablet en smartphones is e.e.a. normaliter al geregeld, het gaat dus om de laptop. Er zijn wel andere truuks maar IMAP is de beste oplossing.

17 februari 2015 om 08:11.

Wilt u zelf een vraag stellen in de Windows-Club?
Windows-Club