SeniorWeb logo

Niet ondersteunde browser

De browser die u gebruikt wordt niet door SeniorWeb ondersteund. We adviseren u over te stappen op een andere browser.

In het artikel De populairste browsers voor de pc kunt u lezen welke browsers er zijn en een keuze maken.

Menu Zoek

Berichtdetails

Dit bericht is geplaatst in de: Windows-Club
linkury smartbar verwijderen
Geplaatst op 21 februari 2015 om 10:29 door MiaEsser

Volgens de software in configuratiescherm heb ik de Linkury smartbar op mijn computer. Ik kan de bar nergens zien op IE. Geprobeerd te verwijderen op configuratiescherm maar de knop verwijderen werkt niet bij de Linkury smartbar.

Op internet staan een paar aanwijzingen voor verwijderen met diverse programma's. Die ken ik allemaal niet en durf die niet zomaar te gebruiken. Heeft iemand ervaring met verwijderen van Linkury smartbar?

Groeten, Mia

5 reacties
kareltje zegt:

Hier staat hoe je hem kunt verwijderen zonder extra programma, Mia.

21 februari 2015 om 13:25.
Niekie zegt:

Op die site geven ze aan dat je voor de zakerheid toch nog een scan moet doen met Spyhunter. Die treft dan ongetwijfeld nog wat rommel aan en vraag vervolgens geld, om dat eraf te halen.

Het lijkt me zinvoller dat als je zekerheid wilt hebben dat de pc schoon is dat je even wat grondige scans doet op Malware en Adware.

Begin met een scan met ADWcleaner link.  Klik na het installeren op “Scannen” en wacht totdat dat klaar is en je op "Verwijderen" kunt klikken en start opnieuw op.

Daarna doe je een volledige scan met de Free versie van Malwarebytes:link en verwijder alles wat gevonden wordt.

Buiten deze twee kan je ook nog:  Junkware Removal Tool gebruiken.  link.  Het nadeel van deze laatste is, dat als je hem eenmaal opgang hebt gebracht er geen weg terug is. JRT vraagt geen beslissingen van de gebruiker. Het maakt wel tevoren een backup van het register.

Als je met IE surft kan je daarna via het menu Extra, Internet Opties  en dan het tabblad Advanced je instellingen opnieuw instellen.

Kijk in het menu   “ extra “ ook even naar het "Invoegtoepassingen beheren".  Zorg dat daar maar 1 zoek machine staat en dat mag Bing of Google zijn.

 

Niek

21 februari 2015 om 15:23.
MiaEsser zegt:

Kareltje en Niek bedankt voor jullie adviezen. De link die Kareltje gaf was om te proberen met software configuratiescherm. Dat had ik al geprobeerd maar de link naar verwijderen bleef gewoon dood. Toen de SpyHunter en ja Niek je hebt gelijk. Ze gaan scannen en als je dan klikt op verwijderen moet je eerst kopen.

Daar begin ik nog maar niet aan want die grapjes hou ik niet zo van. Toen wilde ik Spy Hunter verwijderen en dat ging ook niet. Allemaal reclame maar verwijderen ho maar. Op internet stond dat er een uninstaller in de map van SpyHunter stond maar niet bij mij. Al zoekend en proberend met Unlocker zag ik ineens Iobit Uninstaller staan op mijn PC. Die krijg ik gratis bij mijn Advanced System Care (betaalversie). Nog nooit gebruikt. Nou die is fantastisch. Hij gooide eerst die Spy Hunter er af en ruimt op verzoek dan alle rommel nog op. Het leek me goed om het met Linkury smartbar te proberen en ja dat lukte. Daarvan staat nu alleen nog een link in de software op configuratiescherm. Maar verder is alles verdwenen. Die link lijkt geen pijn te doen.

Dag, ik ga verder weekend houden.

Groeten, Mia 

21 februari 2015 om 16:23.
Niekie zegt:

Als ik het zo lees, zou ik toch die 3 scans nog maar uitvoeren. Er lijkt, zoals gewoonlijk, wat vuil meegekomen te zijn vanaf pcthreat.com.

Niek

21 februari 2015 om 17:02.
MiaEsser zegt:

Dat ben ik ook van plan Niek.Maar ik moest nu eerst wat anders doen want ik krijg een avond met veel bezoek.

Ik laat nog weten hoe de scans verlopen zijn, ben zelf ook erg benieuwd wat er nog gevonden wordt.

Mia

21 februari 2015 om 18:54.

Wilt u zelf een vraag stellen in de Windows-Club?
Windows-Club