SeniorWeb logo

Niet ondersteunde browser

De browser die u gebruikt wordt niet door SeniorWeb ondersteund. We adviseren u over te stappen op een andere browser.

In het artikel De populairste browsers voor de pc kunt u lezen welke browsers er zijn en een keuze maken.

Menu Zoek

Berichtdetails

Dit bericht is geplaatst in de: Windows-Club
mijn belasting dienst
Geplaatst op 15 april 2015 om 19:24 door Wim Beuk

Ik probeer een paar mensen te helpen die hun aangifte 2014 de deur niet uit krijgen.

Beide gevallen lukt het na vele weken proberen wel om het webformulier in te vullen en te ondertekenen, dus de digid is goed neem ik dan aan. Maar verzenden lukt niet. De foutbootschap is " het verzenden van uw aangifte is niet gelukt bla bla bla"

Geen nummers of wat dan ook, en dit is het moment dat mijn hulp werd ingeroepen. Ik heb het ook nog eens geprobeerd, met hetzelfde resultaat, vervolgens in plaats van IE firefox geinstalleerd, ook zelfde resultaat. Nu mcafee en firewall uitgeschakeld. Belastingdienst gebeld, ik kreeg waarachtig een mens aan de telefoon, die me na het aanhoren van het probleem 6 minuten in de wacht zette en me daarna vriendelijk mee deelde dat ik niet te helpen was.

Heeft iemand nog een tip?    O ja het betreft in beide gevallen een prima W7 laptop. en mijn eigen aangifte is wel meteen gelukt.

Wim

2 reacties
Truus zegt:

Gebruik liefst geen draadloos, maar een kabelverbinding met het internet. Zorg voor de laatste versie van de browser.

 

15 april 2015 om 20:21.
RuudM zegt:

Als het uiteindelijk toch niet lukt is ook nog te proberen de aangifte via het Aangifteprogramma te doen. Dan kan ook, met DigiD, gekozen worden voor reeds ingevulde gegevens.

Ook insturen (ondertekenen) met DigiD kan dan.

Alle gegevens blijven dan op de computer en zijn eventueel uit te printen. Om een volgende aangifte te doen (voor iemand anders bijvoorbeeld) moet er eerst verwijderd worden, er kan er maar 1 tegelijk op de p.c. staan. (Dus opnieuw prog. installeren)
Die download mogelijkheid is ook op de website van de Belastingdienst te vinden, werkte bij mij ( en daarna voor een vriend)  makkelijk.

Ruud

15 april 2015 om 21:08.

Wilt u zelf een vraag stellen in de Windows-Club?
Windows-Club