SeniorWeb logo

Niet ondersteunde browser

De browser die u gebruikt wordt niet door SeniorWeb ondersteund. We adviseren u over te stappen op een andere browser.

In het artikel De populairste browsers voor de pc kunt u lezen welke browsers er zijn en een keuze maken.

Menu Zoek

Berichtdetails

Dit bericht is geplaatst in de: Windows-Club
Boek Windows 10
Geplaatst op 26 juli 2015 om 10:49 door Dirk Boom
Voor degenen die graag buurten bij Schoone PC: via zijn website is een boek over Windows 10 te bestellen.

​PS ik werk nooit met een boek, het wijst zichzelf wel en Google geeft antwoord op vragen. En vlak ook de clubs niet uit :-)

4 reacties
RuudM zegt:

Sommigen weten de weg niet naar Google zoeken, dat blijkt hier wel uit de vragen.
Dan is zo'n Handboek echt een uitkomst voor hen, dus maar wel doen.
Ruud

26 juli 2015 om 17:38.
Cees-1946 zegt:

Menno Schoonen is mij ook bekend en zijn computer bijbel heb ik ook eens gezien.. De opmerking die ik er over kreeg ,is dat het te technisch zou zijn. Ik heb een paar computer boeken en er een van Visual Steps. (www.visualsteps.nl) Als ik goed ge informeert ben dan komt er bij deze uitgever ook een boek van wind.10. Met dit boek van hun zal het heel duidelijk zijn en worden hoe windows 10 werkt. De uitleg komt overeen met de uitleg gegevens van programma onderdelen van Het Enter in Senior Web .Ook stap voor stap en duidelijke voorbeelden zoals het computerscherm aan geeft. Menno Schoonen is zeer zeker niet verkeerd. Ik krijg regelmatig zjn nws brieven en kan er alleen maar iets van leren.

27 juli 2015 om 07:36.
giovanni zegt:

Beste mensen ik heb de boeken van Menno Schoone beide in boekvorm en e-boek, t. w. windows 7 en 8.1 heb ook windows 10 in voorbestelling bij hem besteld voor zegge € 19,00
heb inmiddels e-boek reeds ontvangen als volslagen leek ,de boeken zijn uitstekend en het voordeel als je iets wil uitproberen op je comp, met het boek ernaast fantastis , wordt moeielijk
met google moet je weer alles opschrijven en dat weer uitproberen, wat betreft de duidelijkheid
voor leken nergens zo,n eenvoudige uitleg tegen gekomen kan iedereen aanbevelen kunt bij hem ook vragen stellen via de site krijgt perfect antwoord voor mij de beste adviesgever van nederland , nog beter dan seniorweb waar ik ook lid van ben maar hem trek ik voor.gr giovanni.

28 juli 2015 om 15:34.
Janson zegt:

Ik heb in een andere Seniorweb Windows 10 groep enkele weken geleden al een aanbeveling voor dit boek gedaan en daar is ook op gereageerd. In de reakties op DEZE message mis ik nog iets dat ik daarom nog maar eens herhaal.
In het gedrukte boek staan veel links naar andere delen van het boek die verwant zijn. EN er zijn veel verwijzingen naar andere Windows programma's zoals nuttige utilities en andere informatiebronnen. In de E-versie van het boek (datvoor voor-bestellers al een week beschikbaar is) hoef je die links maar aan te klikken en dan kom je meteen in internet bij die bron terecht.

30 juli 2015 om 11:03.

Wilt u zelf een vraag stellen in de Windows-Club?
Windows-Club