Menu Zoek

Berichtdetails

Dit bericht is geplaatst in de: Windows-Club
Mededeling - donderdag 9 augustus 2018
Als club-gebruiker/bezoeker horen we graag uw mening over de SeniorWeb Clubs en vragen u daarom om mee te doen aan ons onderzoek. Aan de hand van de resultaten kunnen we de clubs optimaliseren zodat deze nog beter aansluiten bij de wensen van de gebruikers/bezoekers.
Alvast bedankt voor uw medewerking!
Vraag Printer
Geplaatst op 3 augustus 2015 om 19:14 door Tiny G.

Hallo allemaal,

Ik heb een vraag overeen printer.
Ik was vanmiddag bij een blinde mevrouw die ik altijd help met de PC en zij heeft pas een nieuwe laptop gekocht en nu heb ik daar haar printer op aangesloten maar nu kan ik deze niet als standaard instaleren nu staat hij op een HP e printer en zij heeft een Canon.
Als ik dan iets probeer af te drukken dan kan ik hem wel in het lijstje vinden en dan alsnog afdrukken, maar voor haar is dat heel erg omslachtig want zij moet alles met snel toetsen doen, wat voor ons 3 klikken zijnzijn voor haar wel 10 handelingen.
Ik heb bij configuratiescherm gekeken of ik het daar in kon stellen maar daar staat deze printer met een uitroepteken en weet niet hoe ik deze actief krijg.
Wie heeft voor mij/haar de oplossing?

Groetjes Tiny

2 reacties
Truus zegt:

Is Rechtsklikken op die hp e printer en verwijderen mogelijk of wordt die printer ook gebruikt?

3 augustus 2015 om 19:51.
Niekie zegt:

Welke Windows versie gaat deze vraag over Tiny?
En heb je de bij de printer geleverde cd/dvd eerst gebruikt om alles te installeren en daarna (op verzoek van het installatie programma) de printer pas aangesloten?

Niek

3 augustus 2015 om 23:22.

Wilt u zelf een vraag stellen in de Windows-Club?
Windows-Club