SeniorWeb logo

Niet ondersteunde browser

De browser die u gebruikt wordt niet door SeniorWeb ondersteund. We adviseren u over te stappen op een andere browser.

In het artikel De populairste browsers voor de pc kunt u lezen welke browsers er zijn en een keuze maken.

Menu Zoek

Berichtdetails

Dit bericht is geplaatst in de: Windows-Club
Geen start meer.
Geplaatst op 27 augustus 2015 om 08:48 door MiaEsser

Gisteren heb ik windows old verwijderd en nu vanmorgen heb ik fantastische brokken. Ik vraag me af of dat door die verwijdering komt.
Start wil niet meer open. Ik kan nergens meer bij. Niet bij configuratie om systeem herstel te doen bijvoorbeeld. Als eerste vanmorgen kreeg ik een venster dat aangaf dat windows C geen verbinding had. Ik moest verbinding met het netwerk maken en opnieuw proberen. Maar ik had verbinding met het netwerk. De andere icoontjes op de taakbalk doen het wel. Ik kan bij WML en zoals je ziet bij internet. Opnieuw opstarten gaf toen wel het bureaublad maar nog steeds geen start. Ik heb de schijf gecontroleerd maar die was OK. Ik kan de Verkenner openen, kan ik daar ergens systeemherstel vinden?
In het begin van win 10 heb ik een herstelschijf gemaakt. Kan ik proberen of die het doet? En kan ik dan bijvoorbeeld bij systeemherstel daarmee?
Mia

5 reacties
Wim Beuk zegt:

Klik eens op je toetsenbord 'window + x' je krijgt dan een menu waarmee je bij systeemherstel kunt (systeem--beveiliging en onderhoud)

27 augustus 2015 om 08:59.
MiaEsser zegt:

Dank je wel voor deze tip. Alles is weer OK. Windows old is weer terug :-), laatste updates verdwenen, maar dat komt wel weer. Ik moest namelijk 8 dagen terug, had geen nieuwere hersteldatum. Beter letten op herstelpunt maken als ik iets doe.
Maar alles draait weer.
Groeten , Mia

27 augustus 2015 om 10:09.
Henca zegt:

Ik kan me niet voorstellen dat het komt omdat je windows old hebt verwijderd. Dat heb ik n.l ook gedaan omdat ik op W10 de WM niet kon installeren. Ik heb daarna nergens last van gehad. Misschien ligt het toch ergens anders aan. Is maar een hint.

27 augustus 2015 om 14:39.
Niekie zegt:

Ook ik heb Windows.old verwijderd en nergens last van. (Op 4 pc's/laptops)
Er lijkt me iets anders aan te zijn geweest. Maar goed het is opgelost.
Niek

27 augustus 2015 om 21:47.
MiaEsser zegt:

Natuurlijk durf ik ook niet te zeggen of het door verwijderen windows old komt. Ik gaf alleen maar aan wat ik gedaan had voor het afsluiten 's avonds en dat was verwijderen van old. Bij het opstarten brokken.
Goed dat jullie het even melden want anderen die nog moeten verwijderen zouden daar inderdaad even van kunnen schrikken.
Mia

28 augustus 2015 om 12:51.

Wilt u zelf een vraag stellen in de Windows-Club?
Windows-Club