SeniorWeb logo

Niet ondersteunde browser

De browser die u gebruikt wordt niet door SeniorWeb ondersteund. We adviseren u over te stappen op een andere browser.

In het artikel De populairste browsers voor de pc kunt u lezen welke browsers er zijn en een keuze maken.

Menu Zoek

Berichtdetails

Dit bericht is geplaatst in de: Windows-Club
back-up winds 7 en bestandsgeschiedenis
Geplaatst op 30 september 2015 om 16:58 door giovanni

Na het installeren van Windows 10 en het verwijderen van Windows 7, krijg ik nog altijd het verzoek in mijn configuratiescherm om een back up te maken van Windows 7 terwijl ik al lang met Windows 10 werk om eventueel Windows 7 terug te zetten terwijl ik 7 definitief van mijn Computer verwijderd heb, dit is zeer irritant hoe kan ik dat uit mijn figuratiescherm verwijderen???? ( tussen haakjes heb ik wel een SSD schijf geplaatst waardoor Windows 10 opnieuw geinstalleert is ? Daarvoor in de plaats is een regel gekomen om een bestandsgeschiedenis te maken wat is dit en wat moet ik me daar bij voorstellen ? is dit zoals bij Windows 7 een back up was?

3 reacties
Niekie zegt:

Hier staat alles over bestandsgeschiedenis van Windows en onderaan op de site kan je lezen hoe je het uit kunt schakelen.
En nee het is niet hetzelfde als de oude backup:
"""Met Bestandsgeschiedenis worden alleen kopieën van bestanden opgeslagen die zich bevinden in uw bibliotheken, contactpersonen, favorieten, Microsoft SkyDrive en het bureaublad. Als u een back-up wilt maken van bestanden of mappen die ergens anders zijn opgeslagen, kunt u deze aan een van de bestaande bibliotheken toevoegen of een nieuwe bibliotheek maken.""

En Skydrive heet tegenwoordig Onedrive.

En op deze site halverwege lees je wat Menno Schoone er over vertelt.

Niek

30 september 2015 om 19:12.
giovanni zegt:

Hoi Niek bedankt voor je reactie ik begrijp er nu een heel stuk meer van, heb het boek Menno schoone ook gekocht ga dat betreffende hoofdstuk nog eens rustig doorlezen bedankt giovanni.

1 oktober 2015 om 17:51.
Niekie zegt:

Graag gedaan en bedankt voor het terug melden.

Niek

1 oktober 2015 om 18:09.

Wilt u zelf een vraag stellen in de Windows-Club?
Windows-Club