SeniorWeb logo

Niet ondersteunde browser

De browser die u gebruikt wordt niet door SeniorWeb ondersteund. We adviseren u over te stappen op een andere browser.

In het artikel De populairste browsers voor de pc kunt u lezen welke browsers er zijn en een keuze maken.

Menu Zoek

Berichtdetails

Dit bericht is geplaatst in de: Windows-Club
Mededeling - woensdag 12 december 2018
Resultaten en verbeterpunten clubs
Eerder dit jaar heeft SeniorWeb een onderzoek gehouden onder leden en beheerders van de clubs. Hartelijke dank aan iedereen die hieraan mee heeft gewerkt! Het onderzoek heeft mooie resultaten en verbeterpunten opgeleverd die we vanaf januari zullen realiseren.
Na update blokkeert Kaspersky I E 11 toevoegen favorieten.
Geplaatst op 7 oktober 2015 om 09:50 door Herman1943

Goedendag,
Na de update blokkeert Kaspersky I E 11 dusdanig dat ik geen webpagina"s middels I E aan de reeds bestaande mappen in favorieten kan toevoegen . Sluit ik Kaspersky af dan lukt het wel.Weet helaas niet hoe ik dit probleem oplos in W7 ? Met de browsers Chrome en Firefox heb ik dit niet,. Jammer omdat ik favorieten in I E erg handig vind!
Hoe kan ik dit oplossen?
Groet. Herman

5 reacties
HenkZ zegt:

In Chrome en Firefox heet favorieten Bladwijzers
Werk precies het zelfde

7 oktober 2015 om 11:58.
Niekie zegt:

Welke "update" bedoeld U?
Een update van Kapersky?

Niek

7 oktober 2015 om 15:25.
Herman1943 zegt:

Goeden dag. Ik bedoelde een zgn production update van Kaspersky Internet Security . Op 23-07-2015 kocht ik via Seniorweb (doe ik al jaren) 3 PC licenties van K I S (dus kaspersky internet security) tot volle tevredenheid. Nu ineens geeft KIS aan ,het systeem is verouderd en dat ik diende te updaten.van serie 15... ... naar serie 16.00.654.Na deze geaccepteerde KIS update kan ik GEEN webpagina's meer naar mappen Favorieten toevoegen! Iets in de nieuwe serie blokkeert. Maar wat? Ik heb Herstel naar 3 octtober gedaan dus de oude serie 15. en alles werkte, BEHALVE ,dat het KIS aangaf ik wil geupdated worden ,dus terug bij af. Punt is dat juist het windows favorieten systeem mijn inziens ZEER handig is ,overzichtelijker dan Chrome of Firefox, hiermee ,met het mappen (bladwijzersysteem) van beide worstel ik meer dan met IE 11.Ja het fascineert me ook, wat de oorzaak is van deze KIS blokkade, heden heb ik ook Kaspersky een bericht gestuurd maar die lui hebben veel tijd nodig, ik herinner me van jaren geleden, eerst nadat de redaktie van Seniorweb de telefoon greep kwam er aktie. Ben benieuwd Niek en Henk Z of het 'ons' lukt dit euvel alleen,zonder Kaspersky op te lossen!
Intussen gebruik ik maar Firefox en Chrome om webpagina's op te slaan ,lees ,te archiveren.Het verzamelen van interessante sites is mijn hobby! Tja de een doet photo's ,de ander game't,ik verzamel literatuur omtrent de menselijke geschiedenis ,het net is een enorme bron welke bijna'onuitputtelijk' is , echt een SCHAT aan informaties. Ik dank allen welken hiertoe bij droegen en dragen ,dus ook U geachte adviseurs.
Dank en groet.
Herman

7 oktober 2015 om 17:10.
Niekie zegt:

Ik kan over de combinatie K.i.s. en favorieten helemaal niets vinden op het web.
Het lijkt me zinvol dat je kijkt of er een nieuwe update is voor k.i.s.
En anders zou ik bellen, naar het tel. nr. op deze site.

Vaak lossen zulke bedrijven zulke dingen op met een nieuwe update.
Ik betwijfel eigenlijk of de oorzaak bij kis ligt, te meer daar er niets over gevonden kan worden.
Het je al geprobeerd om in IE de standaard instellingen te herstellen. (menu extra, internetopties, tabblad geavanceerd) ?

Niek

7 oktober 2015 om 23:05.
Niekie zegt:

En HIER staat dus het vervolg.
Niek

9 oktober 2015 om 08:34.

Wilt u zelf een vraag stellen in de Windows-Club?
Windows-Club