Menu Zoek

Dit is een cursus die niet langer door SeniorWeb wordt bijgewerkt. Mogelijk is de informatie verouderd of niet meer van toepassing.

Deze cursus is gearchiveerd op 7 januari 2016.

Starten met de Samsung Galaxy Tab 4 (Android 4.4)

In deze cursus leert u omgaan met de Samsung Galaxy Tab 4. Van de eerste instellingen direct nadat u het apparaat uit de doos hebt gehaald, tot de beveiliging van het toestel. En met uw tablet wilt u natuurlijk vooral e-mailen, surfen op internet en apps gebruiken. Alles om de basis van dit apparaat onder de knie te krijgen, komt in deze cursus aan bod.

Inhoud
In deze cursus leert u over de volgende onderwerpen:

  • De tablet instellen bij eerste gebruik.
  • Bediening van de tablet.
  • De verschillende e-mailmogelijkheden op de tablet.
  • Surfen op internet.
  • Downloaden van apps en werken met de Play Store.
  • De beveiliging van uw tablet.

Benodigdheden
Om deze cursus te kunnen volgen hebt u een Samsung Galaxy Tab 4, wifi en een Google-account nodig. Hoe u een Google-account aanmaakt, leest u in het artikel ‘ Een Google-account aanmaken’.

Versie Android
Deze cursus is geschreven voor een Samsung Galaxy Tab 4 met het besturingssysteem 4.4.2 van Android erop. Hebt u een nieuwere versie, dan is het mogelijk dat sommige informatie iets afwijkt. U kunt zien welke Android-versie u hebt door op de Samsung Galaxy Tab 4 te tikken op Instellingen > Algemeen > Toestel-info. Kijk vervolgens onder 'Android-versie' om te zien welke versie op uw tablet staat.

Woordenboek

Zoekt u de betekenis van een computerterm? Klik of tik op een letter in de groene balk en de woordenlijst van de betreffende letter opent.
Naar een woord zoeken kan ook. Typ het woord in de zoekbalk met de tekst ‘Zoek hier in het woordenboek’ en klik of tik op Zoeken.

De redactie van SeniorWeb vult regelmatig woorden aan. Mist u een woord? Stuur een e-mail naar redactie@seniorweb.nl. Hartelijk dank voor uw medewerking.