Menu Zoek

Foto

Deelnemers laten hun zelfgemaakte foto’s aan elkaar zien, bespreken deze en discussiëren over (digitale) fotografie in al z’n aspecten van opname tot en met presentatie. Bezoek voor het aanmelden eerst de website van de mailgroep. Die staat boordevol informatie over fotografie en beeldbewerking en geeft een goed overzicht van alle groepsactiviteiten.

Aanmelden
Wijzigen

Activiteiten
Iedere dag sturen de deelnemers hun mooiste foto's naar de groep. Men stimuleert elkaar tot het maken van betere foto's, helpt bij de fotobewerking ervan en geeft allerhande tips en adviezen op het gebied van fotografie. Er is veel expertise binnen de groep. Als men een vraag of probleem heeft, is er meestal wel iemand die kan en wil helpen. Elke week wordt één foto uitgeroepen tot "foto van de week". Ook is er een wekelijkse fotobespreking online. Regelmatig worden foto-opdrachten gegeven die de deelnemers stimuleren en uitdagen. Deelname is geheel vrijblijvend. Dat geldt ook voor de fotosafari's (in verschillende delen van Nederland), workshops (met lessen in o.a. fotobewerking en cameragebruik) en de fotobesprekingen. Daarbij ontmoeten de deelnemers elkaar in kleine groepen en leren veel van elkaar. Deelnemers laten hun creaties aan elkaar zien en discussiëren over de aanpassingen. Er wordt voornamelijk gewerkt met Photoshop en PSP.

Voor wie?
Liefhebbers van fotografie en zij die geïnteresseerd zijn in de vele mogelijkheden die de computer biedt om foto's te bewerken en te presenteren. De groep is geschikt voor beginners en gevorderden.

Sfeer
Informatief, enthousiast, behulpzaam en gezellig.

61 deelnemers
Gemiddeld 80 mails per dag