Menu Zoek

Kaartenmaken

Kaarten maken is een veelzijdige hobby. Met knippen, plakken, borduren, prikken en vouwen kunt u prachtige effecten bereiken. U kunt veel creativiteit kwijt in deze bezigheid en het is altijd leuk om iemand blij te maken met een zelfgemaakte kaart.

Aanmelden
Wijzigen

Activiteiten
Leden van de mailgroep werken met verschillende technieken zoals 3D-kaarten, borduurkaarten, knipvellen en ornare (een speciale priktechniek). Er wordt speciale aandacht besteed aan wenskaarten voor de feestdagen, verjaardagen en jubilea. Deelnemers leren samen de technieken en wisselen tips en ervaringen met elkaar uit. Wie een scanner of een digitale camera heeft, kan het resultaat aan de andere groepsleden laten zien.

Eenmaal per maand verzorgt de host of cohost een workshop waaarbij een leuke kaart of iets anders van papier wordt gemaakt. Deelname is niet verplicht, maar wel erg leuk omdat er van alle inzendingen op het eind van de maand een leuke diashow wordt gemaakt.

Voor wie?
Beginnende en gevorderde kaartenmakers zijn welkom. U kunt in deze mailgroep nieuwe technieken leren en uw hobby met anderen delen.

Sfeer
Enthousiasme en hulpvaardigheid staan centraal in deze mailgroep.

59 deelnemers
Gemiddeld 10 mails per dag