Menu Zoek

Nostalgie

Denkt u vaak terug aan vroeger? Aan uw jeugdjaren toen u televisiekeek bij de buren, voor een dubbeltje een ijsje kocht en luisterde naar Elvis, Buddy Holly en de Beatles? Of aan het recente verleden toen uw kinderen nog thuis woonden, internet nog in de kinderschoenen stond en er nog geen files waren? In de mailgroep Nostalgie kunt u uw herinneringen delen.

Aanmelden
Wijzigen

Activiteiten
In deze mailgroep gaat het in de eerste plaats om leuk mailcontact. We hebben allemaal wel wat te vertellen over vroeger. Misschien kunt u later eens met een paar leden naar het oude buurtje waar u bent opgegroeid. Ook worden er wel eens tentoonstellingen gehouden over vroegere jaren, waar we gezamenlijk heen kunnen.

Voor wie?
Deze mailgroep is bedoeld voor alle mensen die het leuk vinden om te praten over hun herinneringen. Van de groenteman aan de deur met paard en wagen tot die ene filmster die u zo leuk vond of die sportheld van toen. Het oude buurtje, wonen op kamers, noem maar op. Wie graag wil praten over vroeger en zijn/haar verhaal kwijt wil is van harte welkom.

Sfeer
Informeel en gezellig.

22 deelnemers
Gemiddeld 40 mails per dag