SeniorWeb logo

Niet ondersteunde browser

De browser die u gebruikt wordt niet door SeniorWeb ondersteund. We adviseren u over te stappen op een andere browser.

In het artikel De populairste browsers voor de pc kunt u lezen welke browsers er zijn en een keuze maken.

Menu Zoek

Politiek Plein

Politiek Plein is een discussiegroep over de plaats van de politiek in de samenleving en in het leven van mensen. Uitgangspunt kan de actualiteit zijn, maar ook feiten uit de geschiedenis die onze kijk op het leven bepalen. Elk thema dat binnen de groep belangrijk wordt gevonden, wordt besproken aan de hand van feitelijke informatie over dat onderwerp.

Aanmelden
Wijzigen

Activiteiten
In deze mailgroep e-mailen de leden over actuele politieke onderwerpen en belangrijke ontwikkelingen in eigen land en de wereld daar buiten, waarbij de invloed van de persoonlijke levensloop een belangrijk gegeven is.

Voor wie?
Politiek Plein is bedoeld voor iedereen, die in staat is zijn eigen geschiedenis als een logische basis te zien voor zijn kijk op de politiek van heden en verleden. Iedereen kan deelnemen en inbrengen wat hem of haar op politiek gebied bezig houdt. Opleiding is niet bepalend. Wel is het een vereiste dat men nieuwsgierig is, iets niet snel afwijst omdat het zogenaamd te moeilijk of te persoonlijk zou zijn en men echt bereid is om serieus naar de mening van een ander te kijken. Het is belangrijk voor een goede discussie dat de eigen mening goed onderbouwd wordt. Reacties als 'Ja, dat vind ik ook' of 'Nee, dat vind ik niet' maken het onderwerp niet duidelijker of boeiender.

Sfeer
Serieus, met af en toe een ontspannen noot, waarin een goede argumentatie en respect voor de mening van de ander te allen tijde voorop staat.

0 deelnemers
Gemiddeld 110 mails per dag