Menu Zoek

Tuin en Natuur

De basis van deze mailgroep is de liefde voor al wat groeit en bloeit in huis, tuin en natuur, maar waarbij onderlinge vriendschap en gezelligheid ook heel belangrijk zijn. Deelnemers stellen vragen en geven elkaar tips over alles wat met tuin en natuur te maken heeft.
Aanmelden
Wijzigen
Activiteiten
Tuin en Natuur kent twee sub-groepen.

In Tuin en Natuur1 kunt u naast tuin- en natuuronderwerpen ook correspondentie verwachten over recepten, foto's (klein)kinderen, kleine pc probleempjes kortom, niet altijd ter zake doende mailtjes die de mailgroep levendig houden en waardoor er ook vaak vriendschappelijke banden ontstaan. Een of twee keer per jaar wordt een samenkomst van de tuin/natuurvrienden georganiseerd.

In de mailgroep Tuin en Natuur2 wordt alleen over tuin- en natuuronderwerpen gemaild. Dit om de hoeveelheid mails te beperken.

In het aanmeldformulier dient u bij 'interesses' aan te geven voor welke mailgroep u zich wenst op te geven.

Voor wie?
Iedereen die interesse heeft in tuinieren en/of de natuur in de breedste zin van het woord. Heeft u een groenten-, sier- of fruittuin, een vijver of waterpartij, een kas of een balkon of gewoon kamerplanten? Kunt u geboeid raken door wat er in de natuur gebeurt? Dan bent u van harte welkom in deze groep.

Sfeer
Vriendschappelijk en gezellig
50 deelnemers
Gemiddeld 80 mails per dag