Kent u iemand die onze hulp goed kan gebruiken? Geef een SeniorWeb-lidmaatschap cadeau!

Meer info
Menu Zoek

Albert Heijn bezorgt kant-en-klaarmaaltijden aan huis

donderdag 10 januari 2019

AllerhandeIn Amsterdam kunnen mensen maaltijden door Albert Heijn laten bereiden en laten bezorgen. 11 januari start de nieuwe bezorgservice Allerhande Kookt.

Albert Heijn test in Amsterdam een nieuwe bezorgservice. Klanten kiezen een maaltijd uit en binnen een half uur wordt het gerecht thuisbezorgd. 'Allerhande Kookt', heet de dienst, naar het succesvolle magazine van de supermarkt. Voorlopig is de keuze beperkt tot acht volledige maaltijden, aangevuld met producten als flammkuchen, sushi, salades, toetjes en drankjes.

Volgens de supermarkt onderscheidt Allerhande Kookt zich van andere bezorgers doordat het een gezonde, verantwoorde maaltijd bereidt. De maaltijden zijn gebaseerd op recepten uit het Allerhande-magazine.

Wanneer de bezorgservice succesvol blijkt in Amsterdam, wordt hij verder door Nederland opgezet. Maar op welke termijn dat gebeurt is niet bekend.

Bekijk al het nieuws
Delen via:
Wat betekenen deze knoppen?
Wat betekenen deze knoppen?
Sluiten

U kunt met deze knoppen artikelen, tips en nieuwsberichten doorsturen via e-mail of delen op sociale media.

Hoe werkt het?
Klik op de knop van uw keuze om het item door te sturen of te delen:

  • Kiest u voor E-mail, dan opent uw e-mailprogramma met een berichtje waarin de link naar het artikel is opgenomen. Vul het e-mailadres van de geadresseerde in en verstuur de e-mail.
  • Klikt u op Facebook of Twitter en bent u ingelogd bij het betreffende sociale netwerk dan wordt op uw profiel een link naar de pagina zichtbaar. Eventueel kunt u een eigen tekst aan de link toevoegen.
  • Klikt u op Facebook of Twitteren hebt u géén account of u bent u niet ingelogd op het betreffende sociale netwerk, dan verschijnt een klein venster. Daarin kunt u inloggen of een account aanmaken. Daarna wordt de webpagina die u wilde delen zichtbaar op uw account.
  • Klikt u op WhatsApp dan wordt een nieuwe tab geopend met een voorbeeld van het bericht wat u kunt gaan delen. Met de knop verzenden kunt het bericht daadwerkelijk versturen naar iemand uit uw contacten.

De koppeling verbreken
U kunt de koppeling ook weer gemakkelijk verbreken:

  • Facebook: Als u op de Facebook-knop hebt geklikt, wordt deze grijs en u ziet in de linkerhoek een vinkje. Klik op het vinkje om de koppeling te verbreken.
  • Twitter: Een tweet die u geplaatst hebt, kunt u uit uw tijdlijn verwijderen. Log in op de website van Twitter, ga met de muis op de betreffende tweet staan en klik op Verwijderen. Als uw bericht door anderen is overgenomen (retweet), dan blijven die berichtjes wel bestaan.
Woordenboek

Zoekt u de betekenis van een computerterm? Klik of tik op een letter in de groene balk en de woordenlijst van de betreffende letter opent.
Naar een woord zoeken kan ook. Typ het woord in de zoekbalk met de tekst ‘Zoek hier in het woordenboek’ en klik of tik op Zoeken.

De redactie van SeniorWeb vult regelmatig woorden aan. Mist u een woord? Stuur een e-mail naar redactie@seniorweb.nl. Hartelijk dank voor uw medewerking.