SeniorWeb logo

Niet ondersteunde browser

De browser die u gebruikt wordt niet door SeniorWeb ondersteund. We adviseren u over te stappen op een andere browser.

In het artikel De populairste browsers voor de pc kunt u lezen welke browsers er zijn en een keuze maken.

Menu Zoek

Klantenkaart Hema vooral digitaal, wel pasje

maandag 9 januari 2017

HemaWarenhuis Hema komt met een klantenkaart. Althans: tegen betaling is een plastic pasje te krijgen. De klantenkaart is wel gratis als u de Hema-app gebruikt op de telefoon of tablet.

Het programma heet 'Meer Hema'. Wie meedoet, krijgt voor elke aankoop punten. Deze kunnen worden ingewisseld bij bepaalde aanbiedingen. Wie jarig is, krijgt een gratis tompouce. De eerste 25 punten worden gratis verstrekt bij aanmelding voor de dienst.

Digitale pas
De meeste klantenkaarten zijn van plastic en worden aan de kassa gescand. Meer Hema richt zich vooral op gebruik met een app. De gratis app Hema is te downloaden in de digitale stores. In de app kunnen klanten zich aanmelden voor Meer Hema. In de app komt een ‘digitale pas’ te staan, die wordt gescand bij aankopen. Punten sparen gaat ook in de app.

Plastic kaart
Wie geen app wil of heeft, kan voor 50 cent een plastic klantenpas aanvragen bij de kassa’s van de Hema-winkels. Meer over het spaarprogramma leest u op de site van de Hema.

Bekijk al het nieuws
Delen via:
Wat betekenen deze knoppen?
Wat betekenen deze knoppen?
Sluiten

U kunt met deze knoppen artikelen, tips en nieuwsberichten doorsturen via e-mail of delen op sociale media.

Hoe werkt het?
Klik op de knop van uw keuze om het item door te sturen of te delen:

  • Kiest u voor E-mail, dan opent uw e-mailprogramma met een berichtje waarin de link naar het artikel is opgenomen. Vul het e-mailadres van de geadresseerde in en verstuur de e-mail.
  • Klikt u op Facebook of Twitter en bent u ingelogd bij het betreffende sociale netwerk dan wordt op uw profiel een link naar de pagina zichtbaar. Eventueel kunt u een eigen tekst aan de link toevoegen.
  • Klikt u op Facebook of Twitteren hebt u géén account of u bent u niet ingelogd op het betreffende sociale netwerk, dan verschijnt een klein venster. Daarin kunt u inloggen of een account aanmaken. Daarna wordt de webpagina die u wilde delen zichtbaar op uw account.
  • Klikt u op WhatsApp dan wordt een nieuwe tab geopend met een voorbeeld van het bericht wat u kunt gaan delen. Met de knop verzenden kunt het bericht daadwerkelijk versturen naar iemand uit uw contacten.

De koppeling verbreken
U kunt de koppeling ook weer gemakkelijk verbreken:

  • Facebook: Als u op de Facebook-knop hebt geklikt, wordt deze grijs en u ziet in de linkerhoek een vinkje. Klik op het vinkje om de koppeling te verbreken.
  • Twitter: Een tweet die u geplaatst hebt, kunt u uit uw tijdlijn verwijderen. Log in op de website van Twitter, ga met de muis op de betreffende tweet staan en klik op Verwijderen. Als uw bericht door anderen is overgenomen (retweet), dan blijven die berichtjes wel bestaan.
Woordenboek

Zoekt u de betekenis van een computerterm? Klik of tik op een letter in de groene balk en de woordenlijst van de betreffende letter opent.
Naar een woord zoeken kan ook. Typ het woord in de zoekbalk met de tekst ‘Zoek hier in het woordenboek’ en klik of tik op Zoeken.

De redactie van SeniorWeb vult regelmatig woorden aan. Mist u een woord? Stuur een e-mail naar redactie@seniorweb.nl. Hartelijk dank voor uw medewerking.